פורסם 2002 במרץ 323 שנים ההתנצלות מתקבלת בברכה...אבל שזה לא יחזור על עצמו!פעם אחת עוד מילא-אני אסלח לך אבל אחר כך :asthanos:בצחוק...LOVE U!
פורסם 2002 במרץ 323 שנים מחבר ההתנצלות מתקבלת בברכה...אבל שזה לא יחזור על עצמו!פעם אחת עוד מילא-אני אסלח לך אבל אחר כך :asthanos:בצחוק...LOVE U!LOVE U 2
פורסם 2002 במרץ 423 שנים למהלמה אתה שואל?אתה זה שבהתקף זעם פיתאומי, החליט לנפץ CDROM או צורב בקפיצות חסרות רחמים על גופתו הדוממת... :AR15:
פורסם 2002 במרץ 423 שנים למהלמה אתה שואל?אתה זה שבהתקף זעם פיתאומי, החליט לנפץ CDROM או צורב בקפיצות חסרות רחמים על גופתו הדוממת... :AR15:ועוד על צורב שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(אגב עידן, צור קשר באיסיקיו)הפורום הזה ממש ניהיה מפגש של אנשים ממיגדל...הופך פה להיות ממש כמו פורום סלולארי בתפוז..שם יש להם מפגש של אנשים מחולון
פורסם 2002 במרץ 423 שנים מה הקטע של "עוד אחת ממגדל?"....?אז יש פה 4 אנשים ממגדל....SO FUCKING WHAT?! EAT US.....כאילו שנוכחותנו פה כל כך מציקה...(שיקום זה שכן מציק לו - ואני מבטיחה שלפחות ממני הוא לא ישמע יותר)....אוף!...
פורסם 2002 במרץ 423 שנים כאילו שנוכחותנו פה כל כך מציקה...(שיקום זה שכן מציק לו - ואני מבטיחה לו שהוא לא יוכל לקום יותר).... ;D
פורסם 2002 במרץ 423 שנים מה הקטע של "עוד אחת ממגדל?"....?אז יש פה 4 אנשים ממגדל....SO FUCKING WHAT?! EAT US.....כאילו שנוכחותנו פה כל כך מציקה...(שיקום זה שכן מציק לו - ואני מבטיחה שלפחות ממני הוא לא ישמע יותר)....אוף!...פשוט איגור אמר כמה דברים בנסיעה לת"א..אבל הוא הבהיר לי שזה רק הוא..התנצלותי לכולם! :-[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.