עבור לתוכן

חדש עם HTML

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לפתוח אתר לקרוב משפחה שלי אבל רק התחלתי להתעניין אני רוצה אתר מאוד פשוט רק מידע שיהיה בו. השאלה שלי זה לגבי איכסון ולינקים. נגיד אני מתקשר לחברת איכסון, איך עובד האיכסון עצמו? אני מגיע אליהם או שולח להם את הקובץ HTML והם מעלים את זה לשרתים שלהם? ואם כן אז איך אני אמור לעשות לינקים? כי את הלינקים אני פותח לפי המיקום על המחשב שלי אבל אצלם זה יהיה שונה אז ככה שאין לי מושג איך לעבוד עם קישורים (זה קישורים פנימיים לפי מה שהבנתי?)

פורסם

קודם כל בשביל אתר פשוט ונסיוני אין שום משמעות לשלם על איחסון או קניית דומיין.

את כל החומר אתה מעלה דרך FTP ובקוד מפנה בהתאם לניתוב בשרת שזה כמובן לא URL מלא אלא מתייחס לספרייה והקובץ בתוכה.

פורסם
  • מחבר

האתר לא יפול הרבה עם אכסון חינמי? תהיה לו אבטחה מינימלית לפחות? זה לא יהיה משהו נסיוני אם אני מצליח לעשות משהו סביר אני מתחיל לפרסם אותו

פורסם

כדי לעשות משהו סביר צריך לדעת יותר מ"למדתי HTML היום" כי אחרת, כמו ששניצל כבר כתב למידהו אחר, האתר שלך יראה בדיוק סטנדרט של שנת 1995.

שרותי איחסון חינמיים הם דיי יציבים והסיוכיים שלהם יפול הם בדיוק כמו שירותי איחסון שגם עולים כסף.

בנוגע לאבטחה אני לא בדיוק מבין על מה אתה מדבר, במיוחד כאשר אתה לא מחזיק על השרת שום DB עם מידע רגיש.

פורסם
  • מחבר

גבר אתה מדבר איתי ג'יבריש איפה אני יכול ללמוד כל מה שצריך לדעת על העלאת אתר לרשת וכל מה שקשור ל-FTP ומה זה בכלל

פורסם

אני מציע שתיקח אחסון שהוא לא חינמי אלא אחסון פשוט וזול ויש הרבה כאלה גם בארץ ובוודאי בחול. זה ממש לא יקר.

לגבי ללמוד HTML - תמצא מדריכים פשוטים באינטרנט למתחילים. יש המון. יסבירו לך שם הכל.

חוץ מזה, אולי תמצא מישהו שמבין מספיק וישב איתך שעה ויסביר לך כמה דברים כדי שייתן לך נקודת התחלה. יש דברים שאי אפשר ללמוד מספרים.

פורסם

עם כל הכבוד, נראה שהידע שלך במחשבים עדיין מאוד בסיסי (לא יודע מה זה FTP וגם לא יכול לבדוק מה זה בשתי שניות בגוגל? לא יודע איך לעשות כתובות יחסיות ב-html?)

כמו שנאמר מעליי, אתה צריך ללמוד את התחום קצת יותר לעומק לפני שאתה קופץ למים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים