פורסם 2010 ביולי 2115 שנים טופיק קודם בנושא:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421178.msg3619854#msg3619854הבעיה שהייתה אז הסתדרה בעקיפין, השתמשתי בתוכנה שנקראת Virtual CloneDrive שהיא באותה קטגוריה כמו DAEMON TOOLSאם קראתם בטופיק הנ"ל אתם יודעים במה מדובר, אבל אני אספר בכל מקרההתקנתי היום Windows 7 (חוקי למען האמת) וההתקנה עברה חלק.ניסיתי להתקין משחק מדיסק - קוד4, דיסק גיבוי מכיוון שהדיסק המקורי שחוק עד מוותאני מכניס את הדיסק, יש לי AUTORUN ואני בוחר SETUPאני מכניס סידיקי מעביר הכל NEXT NEXTההתקנה מתחילהאחרי כמה דקות ההתקנה נפסקת ואני מקבל שגיאה Please Insert The Call of Duty Modern Warfare Disc to the drive - מיותר לציין שהדיסק בפנים.עשיתי CANCEL וניסיתי להתקין מחדששוב אותה פרוצדורה, רק שעכשיו פקחתי עין על הנורה של הצורב DVD, לצורך העניין צורב של חברת LG מדגם HG-22כל עוד ההתקנה רצה חלק, הנורה הירוקה שעל הצורב מהבהבת במהירות, כנראה כסימן שיש פעולה בצורבאחרי דקה או שתיים של התקנה הנורה מפסיקה להבהב, וההתקנה נותנת לי את השגיאה הנ"ל Please insert the disc etcבכל אופן, השאלה שלי היא כזו - האם הבעיה היא בצורב, או בתוכנה? כי ניסיתי גם עם DEAMON TOOLS וגם עם VIRTUAL CLONEDRIVE שבעבר הצילה אותי אבל עכשיו אפילו היא לא עוזרתלצורך העניין ולהסרת הספק, ניסיתי להתקין משחק מדיסק חוקי לחלוטין - קוד5 לצורך העניין, רק לבדיקה ושוב נתקלתי בשגיאה Please insert the disc למרות שאני מתקין מדיסק לגיטימי לחלוטין ללא תוכנות עזרמה עליי לעשות? הצורב מת? ומה לגבי העובדה שאני לא מצליח להתקין כלום בעזרת תוכנות של כונן וירטואלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.