עבור לתוכן

חנות משחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכם!

ראיתי מזמן שיש חנות מאנגליה/בריטניה אם אני לא טועה שמוכרת משחקים בזול

אני זוכר שמאוד הרבה אנשים קונים משם משחקים והם מביאים אותם לארץ

אני לא זוכר בדיוק איזה חנות זאת, מישו יכול להזכיר לי?

יש מצב שזה האתר הזה?

GAME.CO.UK???

פורסם

כן , זו אחת מהן...

אני קניתי משם כמה פעמים , המשלוח מגיע תוך כמה ימים (תלוי באיזה יום הזמנת).

פורסם

אם אתה קונה משחקי PC אני ממליץ לשקול קניה מחנות דיגיטאלית (STEAM, D2D וכו'..).

גם מחיר זול וגם אתה לא מזהם את הסביבה עם אריזות פלסטיק שבסוף נזרקות לפח :xyxthumbs:

פורסם

לרוב shopto.net יותר זולים מגיים, אני אישית מעדיף אותם לרוב (למרות שרוב קניית המשחקים בזמן האחרון היו משחקי PS3)

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שסטים זה זול וכאלה אבל אין... לא יודע מה יש לי אני חייב דיסק.. אני חולה על דיסקים באלי קופסא עם דיסק בפנים חחחחח

פורסם

אם אתה קונה משחקי PC אני ממליץ לשקול קניה מחנות דיגיטאלית (STEAM, D2D וכו'..).

גם מחיר זול וגם אתה לא מזהם את הסביבה עם אריזות פלסטיק שבסוף נזרקות לפח :xyxthumbs:

מסכים איתך אבל ברוב המקרים שמדובר במשחק חדש , ישנו פער משמעותי במחיר...

במידה ומשחקים בגירסת הDLG (כלומר הורדה דיגיטלית) היו זולים יותר בגלל שאין יותר אריזות,ספקים,משלוחים וכו' בהחלט היה שווה יותר לקנות אותם ולא משחקים בקופסא.

(למרות שגם על זה אפשר לפתוח דיון שלם על האם המשחק באמת שלך ומהו משך הזמן שהוא יהיה אצלך ועוד... חבל לפתוח את זה....)

עריכה:

שכחתי מזה לגמרי אבל יש לGAME.CO.UK אפשרות שאתה קונה את המשחק בגירסא דיגיטלית במידה ויש כזאת...

פורסם

^^

אני מניח שאתה צודק. משחקים חדשים נמכרים בסטים במחיר מלא ולרוב ניתן לקנות hard copy במחיר יותר נמוך.

לרוב אני קונה משחקים בני שנה-שנתיים ומעלה ובדרך כלל רק אם הם נמכרים במבצע. ואם אני יכול לעשות את זה בלי לזהם (אריזה מפלסטיק,נירות וחוברות מנייר, עטיפה מפלסטיק, אריזת משלוח..) אז מה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים