עבור לתוכן

ברצלונה או ברלין ?

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה

אני זקוק לעצה קלה ומהירה

התכנון הוא שאני אטוס עם אמא ואחי הקטן (בן 12) או לברצלונה או לברלין - שני יעדים יחסית זולים משאר אירופה ויש אליהם המון דילים של דקה 90.

בכל אופן,השאלה שלי איפה יש יותר אטרקציות לאחי הקטן ולי -בברלין או בברצלונה?

אשמח לקבל גם חוות דעת מבחינת נופים,מקומות תיירותים כגון מבנים היסטורים או סתם מקומות יפים ,קניות (איפה יותר זול או איפה יש יותר מבחר) וכל דבר שיוכל לעזור לי בבחירה.

תודה רבה וחופש מעולה לכולם! :xyxthumbs:

פורסם

לא הייתי בברלין אבל ברצלונה יפיפיה אם כי לא זולה, לא חסר מה לראות או לקנות (אם כי שוב, לא זול).

אם אתם לא שומרים כשרות אז גם יש אוכל נהדר ואחלה מאכלי ים למי שאוהב.

פורסם

אני יכול לדבר רק על ברצלונה כי בברלין לא הייתי.

לדעתי מקום מדהים עם המון המון מה לעשות ומה לראות (גם לילדים קטנים - יש IMAX מגניב ויש את עולם המים הכי גדול באירופה ).

קח בחשבון אבל שהמלונות לא משהו (אלא אם כן אתה יודע בדיוק על מלון טוב ואתה קונה חבילה ספציפית אליו) ושהקניות לא כל כך זולות (מוצרי אלקטרוניקה קצת יותר זולים מישראל - בגדים עולים אותו הדבר).

בכל מקרה , ברצלונה כבר לא עיר תיירות מדרג ב' באירופה כמו שהיתה לפני הרבה שנים , היום זו עיר באותה רמת תיירות כמו לונדון ופריס , והמחירים בהתאם.

פורסם

אירופה בד"כ לא יותר זולה מהארץ, ולכן אין כמעט סיבה לעשות קניות שם.

קשה לי לומר אם בכלליות מלונות בברצלונה טובים או לא, אבל המלון האחד שהייתי בו היה מלון מעולה:

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g187497-d604501-Reviews-Confortel_Auditori-Barcelona_Catalonia.html

החסרון היחיד שהיה לו (אם אפשר לקרוא לזה חסרון) הוא שהמלון בערך 20 דקות הליכה (או שתי תחנות במטרו) ממרכז העיר.

יש שם המון מה לעשות ולראות, גם לילדים.

על ברלין אין לי מה לומר, לא הייתי שם.

פורסם

בשניהם הייתי לא פעם.

השאלה מה מענין אותכם? שתי הערים ענקיות ואורטופד צמוד מומלץ לאחר הליכה..

בברלין יש לך את נושאי השואה שעליהם אני לא פוסח, יש את אתרי התיירות שמככבים בכל עיר, ואם תחליטו ברלין לא לפספס את אולם התצוגה של בוגטי.

לעומת זאת, בברצלונה יש את האטרקציה של האיצטדיון, ביקור חובה בייחוד לחובבי כדורגל. כולל עליה למגדל הרכבל המהמם.

שתי הערים יפות מאוד, שופעות אתרי תיירות ומאוד חובבי ואוהבי תיירים, שתיהם יקרות (ככלל, כל אירופה מאז האירו).

בגדול לפי הגילים שנוסעים (הכוונה לאח הקטן) הייתי מהמר על ברצלונה כיעד מועדף.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם

מקריאה באינטרנט אני נוטה יותר לכיוון של ברצלונה כיוון שיש שם מעט יותר אטרקציות לאחי הקטן אך אשמח לשמוע דעות נוספות :)

וברור שאירופה יקרה והכל בגלל האירו,הכוונה שלי הייתה אולי מבחינה ספציפית על שתי המקומות האלו,אולי אחד מהם זול מהאחר (מדינות אחרות וכו אולי זה שונה..)

ושוב תודה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים