פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים הם הפצות לינוקס בעברית, אם אני לא טועה כינרת מבוססת על ג'נטו, אבל אל תתפוס אותי על המילה..
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים כנרת מבוססת על הפצת Live CD (פועלת מדיסק, ללא התקנה ל-HD) בשם knoppix . knoppix מבוססת על הפצה בשם דביאןקישור: http://www.linux-kinneret.org/
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים את זה ראיתי כבר מתראד אחר פה אז חרמון = כנרת? עריכה: אני חייב להגיד שזה נשמע אחלה recovery tool לאנשי מחשבים ישראלים, בייחוד עם הכלי לאינטרנט מהיר
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים "חרמון" זה שם קוד לגרסה 0.3 של כנרת.לגבי אשף האינטרנט - נדמה לי שהוא לא כלול בגרסאות ה"יציבות" ששוחררו עד היום
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים למה הכוונה ב"המערכת עצמה בעברית"?יש תרגום לעברית של KDE (מעטפת גרפית), של התפריטים ושל חלק מהתוכנות.
פורסם 2003 באוקטובר 2322 שנים זה מה שאני מדבר, התפריטים וכל העסק בעברית.טוב נו, שונא מערכות הפעלה בעברית.
פורסם 2003 באוקטובר 2322 שנים אבל זה היה הרעיון - ליצור הפצה לתלמיד הישראליאם אתה רוצה אנגלית תשתמש במקור - www.knoppix.net
פורסם 2003 באוקטובר 2322 שנים tried linux, יש לי בעיה לזכור כל הזמן את פקודות הshell.חוץ מזה, המחיצות של בNTFS ואף פעם לא הצלחתי להשתלט לגמרי על הmount המוזר הזה......וגם התמיכה בעברית ברוב הלינוקסים לא משו, והתקנות של דרייברים לא הבנתי.פעם הבאה לפני שאני אחליט לנסות להתקין, אני אשכרה אקרא כמה שעות לפני.....
פורסם 2003 באוקטובר 2322 שנים נתחיל מהקל לכבד...תמיכה בעברית - יש, והיא כן משהו. תעשה סיבוב קצר באגף התמונות של הפינגווין (http://www.penguin.org.il)דרייברים - צריך לקרוא. יכול להיות שבהפצה שתבחר יהיה זיהוי אוטומטי לחומרה שלך ואז גם לא תצטרך לקרואNTFS - בגדול, לא מומלץ לעבוד עם NTFS בלינוקס. מאחר וזו מערכת קבצים סגורה של MS, היה צריך לעשות reverse engineering והעניין עדיין בחיתוליו. יש תמיכה בקריאה ממחיצות NTFS, אבל כתיבה למחיצות כאלה יכולה להיות בעייתית (=לא מומלץ). אם אתה רוצה לשתף מידע בין לינוקס לחלונות על אותו מחשב, עדיף שתגדיר לעצמך מחיצת FAT32.
פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים התקנתי כבר כמה פעמים לינוקס, לא התרגלתי.ההתקנה של תוכנות ודרייברים (נגיד של נווידיה ולא הג'נרי שמגיע עם המערכת) הייתה מסורבלת משו, התמיכה בעברית הייתה סבירה + לא יותר, וכן, אבל אני משתמש במחיצות NTFS כרגע לשני הדיסקים שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.