עבור לתוכן

בעייה בדילוג קטעים בסרטי HD

Featured Replies

פורסם

כשאני מנסה לעבור מקטע מסויים ובעצם לדלג בתוך הסרט אז לוקח לזה המון זמן לעבור, לפעמים אפילו זה מקפיא את התמונה האחרונה ופשוט נתקע ככה ולא עובר.

פירמטתי (בלי שום קשר) וניסיתי סתם לצפות בסרט ולעשות אותו הדבר וזה עבד חלק, מאוחר יותר התקנתי את חבילת הקודקים K LITE ומאז זה שוב ככה.

יש פתרון? אולי איזה קודק ספציפי שגורם לתופעה ואני צריך להפטר ממנו?

פורסם

לא כל פורמט קידוד וידיאו מאפשר seeking חלק באמת (windows media video זאת אולי הדוגמא הכי בולטת).

זה לא תמיד תלוי בך.

פורסם

אין כבר סיבה ממשית להתקין חבילות קודקים כשיש את VLC ו Splash PRO בחוץ, מה שגם דווקא מחבילת הקודקים של KLite הייתי מעדיף להמנע... אם כבר זו של Shark007 עדיפה.

פורסם
  • מחבר

לא כל פורמט קידוד וידיאו מאפשר seeking חלק באמת (windows media video זאת אולי הדוגמא הכי בולטת).

זה לא תמיד תלוי בך.

יכול להיות, אבל ניסיתי את אותו הקובץ אחרי הפירמוט:

לפני פירמוט עם K LITE - בעייתי

אחרי פרמוט בלי קודקים - עובד חלק ומושלם

אחרי פרמוט עם K LITE - בעייתי

בגלל זה סביר להניח שבמקרה הספציפי שלי זאת כן חבילת הקודקים.

אין כבר סיבה ממשית להתקין חבילות קודקים כשיש את VLC ו Splash PRO בחוץ, מה שגם דווקא מחבילת הקודקים של KLite הייתי מעדיף להמנע... אם כבר זו של Shark007 עדיפה.

אני מעדיף להשאר עם הנגנים הנוכחיים שלי, הרצתי חיפוש על Shark007 וממה שקראתי וראיתי באתר שלו זה באמת נראה פתרון טוב, אני אנסה מאוחר יותר להחליף את זה בK LITE ואבדוק אם הבעיה נפתרה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי למחוק את K LITE ולהתקין את החבילה של SHARK והבעיה לא נפתרה (גם אחרי מחיקה וגם אחרי ההתקנה של החבילה החדשה).

מה שמוזר.. שהדילוג עבד חלק לפני שהתקנתי קודקים בפעם הראשונה, וגם קבצים מאותו קידוד ברזולוציות שונות מגיבים שונה.. קובץ עם רזולוציה גבוהה יותר עובר חלק..

פורסם

באיזה נגן אתה משתמש?

פורסם

יש מדריך שיפתור לך את הבעיה הזו דיי בקלות...

אבל תעקוב אחריו בזהירות ותקרא את כל הסייגים שאח"כ לא תופתע שיש לך ארטאפקטים בסרטים (כי זה חלק מהעניין)

לינק למדריך : http://imouto.my/watching-h264-videos-using-dxva/

אני פעלתי לפי המדריך הזה - ועכשיו סרטים בHD עושים SEEKING הרבה יותר מהר בMPC-HC

ובקיצור זה יעשה מה שאתה מבקש...אבל תפעל לפי הוראות ואם יש לך 10 חבילות מקודדים במקביל תיפטר מהן לפני שאתה בכלל מתחיל

בגדול הSEEKING זה לא העיקר פה אלא הורדת עומס מהמעבד והעברתו לכרטיס מסך ע"י שימוש בDVXA ,

כפועל יוצא זה משפר גם את הSEEKING .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים