עבור לתוכן

תחלופה לווידאו

Featured Replies

פורסם

טוב, הגיע הזמן לקצת אופ-טופיק :)

אתמול (בשעה טובה), התקלקל לסבא וסבתא שלי ווידאו (נו הדבר הזה שמכניסים אליו קלטות שחורות בצורת מלבן) משולב עם DVD.

בקיצור, הם רוצים אפשרות להקליט.

חשבתי על 3 אפשרויות:

1. DVD מקליט

2. HOT MAGIC

3. מחשב עם כ. טלוויזיה

1. עדיין מייצרים כאלה? המחירים אטרקטיביים?

2. לא חושב שיש מה להרחיב בעניין - HOT חרא חברה, חרא שירות, חרא מחיר :lol:

3. הבאתי לסבא שלי לפני כמה חודשים מחשב, הוא החזיר לי אותו אחרי שבוע חחח, אבל אני כן רוצה לנסות את זה שוב ולהכין לו HTPC ואולי לשכנע אותו סוף סוף שLCD זה לא סתם מסך שרואים אנשים בצורה מעוותת (מה לעשות שאין ערוצי HD בארצינו הקטנטונת)

אז..מה אתם אומרים?

אולי יש רעיון שלא חשבתי עליו?

עדיף ללכת על משהו פשוט כמו DVD מקליט או HOT MAGIC? או שעדיף להשקיע באיזה HTPC וגם להשקיע מזמני ללמד אותם להשתמש בו?

תודה ;)

פורסם

נראה לי עדיף תקנה ווידאו חדש וזהו, אם הם היו מרוצים ממנו אז למה להביא להם משהו חדש?

יקח לך הרבה זמן ללמד אותם במחשב, ודיוידי זה מסורבל להקליט.

עריכה:

ותקנה להם בנוסף קורא דיוידי רק בשביל לראות סרטים אם הם רוצים בכלל.

פורסם

^^^

מסכים, תמצא איזה וידאו יד שנייה (כי לא נראה לי תמצא חדש למכירה) ותביא להם אותו

פורסם
  • מחבר

הבעייה שיש למכשירים האלה בלאי מהיר מידי

וצריך גם קלטות שאפשר להקליט עליהן

בקיצור, HOT MAGIC נשמע כמו אופציה הכי קלה מבחינת שימוש, אחריו הDVD המקליט ובסוף יש את הHTPC

מבחינת עלות הDVD הכי זול, הHOT MAGIC אין לו עלות מוגבלת הרי כל חודש יש עליו תשלום והHTPC שזה משהו חד פעמי ובהתחשב בזה שיש לי מעבד E6300 שלא עושה כלום אני אוכל לארגן איזה HTPC ב1000 שקל.

וללמד אותם להשתמש במחשב אני בסך הכל מראה להם איך להקליט...גם אם תיהיה בעייה אני גר 5 דקות מהם אז לא תיהיה בעייה בעניין הזה.

אבל..נשאל אותם מה הכי טוב בשבילהם :)

פורסם

לדעתי לא תהיה שום בעיה למצוא גם וידאו וגם קלטות. זה שהמחיר שלהם הוא קטסטרופלי יחסית לתמורה (בכל זאת מדובר במוצר מכאני מורכב) ולאיכות (מוצר מתכלה), זה סיפור אחר. אבל לסבא וסבתא זה כנראה יהיה הכי נוח.

גם לא נתקלתי בבלאי מהיר של מכשירי וידאו. יש לי מכשירי וידאו עתיקים שעובדים שנים. דווקא לDVD יש בלאי מאוד מאוד מהיר. העינית נסתמת, הוא מפסיק לקרוא דיסקים, מקליט עם שגיאות ועושה מלא בעיות אחרות. שלא נדבר שאם אתה רוצה הקלטה רב-פעמית, הדיסקים עדיין לא ממש זולים, ולא יותר מידי אמינים.

וHOT - זה HOT, כמו שאמרת. כמה שפחות להתעסק עם החברה הזו, כמה שפחות להיות תלוי בה, כמה שפחות לתת לה כסף - יותר טוב.

פורסם

תנסה לראות אם אפשר לעשות להם הוט VOD, עם כל הסלידה מהחברה הזאת זה המוצר היחיד שלהם שעובד כמו שצריך והוא באמת נוח לשימוש. צריך לבדוק מה הם מקליטים בדרך כלל, ואם התוכניות האלה נמצאות שם.

פורסם

תנסה לראות אם אפשר לעשות להם הוט VOD, עם כל הסלידה מהחברה הזאת זה המוצר היחיד שלהם שעובד כמו שצריך והוא באמת נוח לשימוש. צריך לבדוק מה הם מקליטים בדרך כלל, ואם התוכניות האלה נמצאות שם.

אילו רק הייתי מקבל חודש חינם על כל פעם שהVOD שבק חיים אצלי, HOT היו חייבים לי כסף עד לסוף המאה ה-22 בערך.

פורסם

שוב, אני רוצה לעזור לפותח השרשור ולא לפתוח דיון על הוט, שאנחנו יודעים בדיוק איפה הוא ייגמר :)

אני אומר אם הם מקליטים שתיים שלוש תוכניות קבועות ויש אותן ב VOD לדעתי זה יכול לפתור להם את הבעיה. אם לא, אז באמת אפשר לקנות להם וידאו שזה מה שהם מכירים. אתה יכול למצוא משומש בגרושים או בחינם אפילו בכל מיני אתרים.

פורסם
  • מחבר

יש להם כבר HOT VOD אבל אין שם ת'תוכניות שהם רואים וגם אם יש הוט לוקחים אם אני זוכר נכון 5 שקל לפרק

עכשיו תחשוב שבשביל לראות סדרה נורמאלית נניח 50 פרקים זה 250 שקל.

ב250 שקל אני קונה להם את המארז DVD של הסדרה וזהו :)

אגב הקטע זה לא המחיר, אם המוצר טוב אין בעייה להשקיע כמה מאות שקלים.

בכל מקרה אני אציע להם את 4 הרעיונות (ווידאו חדש, DVD מקליט, HOT MAGIC, HTPC) ונראה מה הם יעדיפו.

פורסם
  • מחבר

יש להם כזה דומה מאוד בעיצוב אפילו, אבל של סאמסונג

והם קנו אותו לפני 3 שנים בערך והוא כבר נהרס.

ומבחינת תועלת-עלות עדיף לקנות כבר HTPC זול מאשר את המכשיר הזה.

אני אוכל להביא להם סרטים בDOK בHD / FHD ובכללי זה מחשב לכל דבר

אני אחפור להם קצת על הHTPC

מקסימום הוא יהיה אצלי בסלון ולא אצלהם :lol:

פורסם

אני יודע שזה לא כלול באופציות שהצגת אבל תנסה לבדוק האם הם מעונינים ב- YES MAX. קיבולת ההקלטה שלו גדולה מאוד ואפשר לתכנת אותו להקליט תכנית מראש.

פורסם

DVD מקליט עם הארדיסק פנימי

יש לנו אחד כזה של פיוניר והוא עשה עבודה טובה

פורסם
  • מחבר

DVD מקליט עם הארדיסק פנימי

יש לנו אחד כזה של פיוניר והוא עשה עבודה טובה

הוא מקליט להארדיסק או על דיסקים? יש אפשרות לבחור גם וגם? או רק אחד מהם?

אשמח לקבל קישור עם דגם, זה נשמע מעניין :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים