עבור לתוכן

זקוק לעזרה-וירוס קטלני ביותר או באג במערכת ההפעלה?

Featured Replies

פורסם

היי, כבר במשך כשנה מדי פעם קפץ לי help and support של כל מיני דברים (chrome, firefox, windows, word וכו'), וקפץ מלא פעמים. מוטב לציין כי הייתי איזה חצי שנה שהייתי ללא אנטיוירוס ואני עושה הורדות שירים סרטים וכו'. לאחר שהתייאשתי לחלוטין-פירמטתי. למרבה ההפתעה-הבעיה פשוט לא נפתרה! אחי התקין את אותה מערכת ההפעלה מאותו דיסק ספציפי (family package) ,ולו אין את הבעיה הזאת. מצד אחד, אם זה היה באג במערכת ההפעלה (שהיא, אגב WIN 7 64 BIT) גם לאחי היה את זה, ומצד שני אם זה היה וירוס קטלני אז הוא היה נמחק בפירמוט.

ד"א לפני הפירמוט שכל המחשב שלי כבר היה גוסס מרוב וירוסים, ESET הצביע על שגיאה בתקשור שלו עם kernel, לפי מה ששמעתי הליבה של מערכת ההפעלה או משהו בסגנון.

בקיצור, מה יכולה להיות הבעיה, ואיך לתקן אותה?

תראו את התמונה, ד"א העכבר מהבהב בגלל שנפתחים מלא, מלא help and support בו זמנית.

http://www.siz.co.il/down.php?i=2ikfmgjznz1m.dib

פורסם
  • מחבר

הקפצה.

פורסם

אני יודע שזה נשמע דבילי אבל נסיתה להחליף מקלדת בשנה האחרונה ?

אולי במקרה יש לך בעיות עם הכפתור F1 ??

פורסם
  • מחבר

כן, יש לי בעיות עם ה F1, עם המקלדת שלי (LOGITECH MEDIA). מה, ה F1 מעלה Help and support? ואז לכן כשאני לוחץ עליו הרבה פעמים (נגיד במשחק) והוא לא עובד, אז אחרי זה החשב קולט את כל הפקודות בבת אחת? בקיצור, מה לעשות?

פורסם

נראה לי שפשוט תנסה לעבוד עם מקלדת חלופית לזמן מסויים וככה תוכל לדעת עם הבעיה היא באמת במקלדת

ככל הנראה במידה והבעיה במקלדת תצטרך להחליף אותה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים