עבור לתוכן

מחשב לא עולה - מאווררים לא מסתובבים

Featured Replies

פורסם

שלום

ברשותי מחשב עם לוח מתוצרת אינטל DG33BU

ספק גנרי 500 ועוד אחד 400

נכון להיום כאשר אני מפעיל את המחשב שום דבר לא קורה פרט לנורת הביקורת הירוקה שנדלקת על הלוח

ניסיתי עם הספק השני חוצמזה ניתקתי הכל כולל הכל ועדיין לא עולה ברמה שהמאוורר של המעבד לא עובד...

איפסתי ביוס וניסיתי להדליק את המחשב ישירות מהג'אמפר

חברים אני צריך את עזרתכם ...

פורסם

99% שהספק כוח פשוט מת...

ניסית דברים פשוטים כמו לנתק את המחשב מהחשמל לכמה דקות ולהחזיר ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עם שלושה ספקים , הלוח יושב מחוץ למארז ואני מדליק אותו ע"י קיצור של הג'אמפר...

חברה אני צריך פתרונות קצת יותר מעמיקים

תודה

פורסם

ניסיתי עם שלושה ספקים , הלוח יושב מחוץ למארז ואני מדליק אותו ע"י קיצור של הג'אמפר...

חברה אני צריך פתרונות קצת יותר מעמיקים

תודה

אף אחד לא יודע מה ניסית ומה לא ניסית אז קודם תרגיע את עצמך.

תבדוק שהג'מפר CLR CMOS ( אמור להיות בסביבת הסוללה ) לא על מצב קיצור, כי במצב הזה המחשב יתנהג כמו שאתה מתאר. ( גם חוסר ג'מפר בכלל יכול לגרום לזה )

פורסם
  • מחבר

מצטער אם התגובה נשמעה חריפה פשוט אתמול עבדתי על המחשב עד מאוחר בלילה והתקלה הזאת פשוט הוציאה אותי מהכלים ... אני אנסה את מה שכתוב ודווח

תודה

פורסם
  • מחבר

טוב

לאחר שקראתי את המדריך של הלוח ביצעתי איפוס CMOS ע"י הוצאת הסוללה למשך שעה ... במקביל ניקיתי את המעבד ואת כל המגעים והחריצים בלחץ אוויר

את המעבד עם מחק ולאחר מכן ספריי מגעים בחריצים וניקיון לוח בהתאם להוראות שקראתי באחד מאתרי התמיכה המפורסמים בחול...

לא עזר ...

לקחתי החלטה אמיצה והקניתי מעבד חדש , היה לי PENTIUM D 3.4 , קניתי E6500 ו....

הכל הסתדר...

אין לי מושג מה היתה התקלה אבל הלוח הוחלף לפני 3 ימים , הספק לפני יומיים והיום המעבד...

יש מצב שחטפתי נחשול מתח שפשוט שרף הכל למרות שהייתי עם GPT PROTECTOR על שקע החשמל

נזקים:

לוח DG33BU של אינטל - 170 שח ( משומש )

ספק גנרי 500W חדש מחבר 50 שח

מעבד - 350 שח

לא כולל זמן עבודה רב...

570 שח ... והשתדרגתי משמעותית...

תודה לכל המגיבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים