עבור לתוכן

מחפש מגבר/אנטנה לנתב DIR-655

Featured Replies

פורסם

שלום חברים יקרים :hi:

התחדשתי בראוטר DLINK DIR-655

העוצמה ממש חלשה אחרי 3 קירות במרחק של ~ 10 מטר מהקיר האחרון

ראיתי במלא חנויות אנטנות מוצהרות של 3DB ומעלה - אני מניח שאנטנת 5-9 DB תספיק.

לשאלתי - האם האנטנות אקטיביות ? או שצריך להוסיף מגבר ?

אם צריך להוסיף מגבר - איפה לחפש ואם אשמח קצת מידע בנושא.

* הנתב מכיל 3 אנטנות - 2 העלאה ו-1 הורדה (???) - צריך 3 אנטנות/2/1 ?

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

אנטנות בעלות שבח גבוה יותר לא יפתרו, ככל הנראה, את הבעיה. אם אתה מחליט להחליף אותן, אתה צריך להחליף את שלושתן. לפני ההחלפה, נסה למקם את הנתב גבוה יותר או בזווית אחרת ותשחק קצת עם הערוצים. גם את בצד של המחשב מקם את הכרטיס גבוה יותר ולא מאחורי המחשב. אם זה חיבור USB, חבר בכבל ומקם על השולחן לפחות.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לשחק גם עם הראוטר וגם עם הנייד מרחוק - לא עובד...

אנטנות ראיתי גם 15DB כיווניות ? שלושה כאלו לא יתאימו ?

* האם האנטנה היננה פאסיבית והיא לא יכולה להגביר ? איך ייתכן שרשום שהן "מגבירות" (התנגדות פנימית נמוכה יותר ? - ואז הראוטר יכול לספק מספיק זרם ?)

פורסם

האנטנות הן פסיביות ואל תתיחס כל כך להצהרות הכתובות -- בפועל האנטנות לא כל כך משפיעות. אם הבעיה ממש רצינית תקנה נתב נוסף ותשתמש בו כמגבר (AP) אקטיבי. תציץ במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

פורסם

אגב אתה ממליץ לעשות את זה גם כמחליף ל Switch , האם קיים אפשרות שזה יהיה גם AP וגם Switch.?

פורסם
  • מחבר

במוגע לממליץ אני לא יודע...

אבל האופציה קיימת.

פורסם

cheif אני לא לחלוטין הצלחתי להבין ... אני כרגע משתמש ב DIR655 אבל ביגלל שאני כבר עכשיו מרשת את כל הבית אז את כל הכניסות תפוסות ...

כך שחשבתי בשלב מסויים לחבר Switch בקומה אחרת ומשם לפרוס עוד כבלים ..

השאלה היא האם נתב נוסף כמו ה 655 יכול להתנהג כ AP ובמקביל גם לשמש כ Switch לכל דבר כך שכבלים יכולו להתחבר אליו ...?

אשמח גם להבין את הבדל בין רפיטר ל AP .

לפותח נושא סליחה על השאלות פשוט זה נתן לי כמה רעיונות ככה שהייתי חייב לשאול אותו כאן כי זה באותו נושא .

פורסם

ה-DIR-655 אינו תומך ב-WDS ולכן לא יכול לשמש כ-AP בחיבור אלחוטי. אם תחבר DIR-655 באופן קווי לנתב הקיים -- אין בעיה של שימוש בו כ-SWITCH וכנקודת גישה אלחוטי. קרא את המדריך היטב ובמיוחד את הפרק האחרון.

פורסם

טוב הפרק האחרון מדבר על נושא "יכולת אלחוטית לרשת קווית קיימת" שזה לא בדיוק הסיפור שלי .

בגדול אני מעוניין שיהיה כיסוי מלאה גם אלחוטי וגם קווי .

כך שאני רוצה לדעת האם שווה לי להשקיעה בלקנות עוד ROUTER או פשוט מגבר אות ובנוסף Switch להשלמת יכולת הקווית בבית.

כרגע חשבתי לחבר Switch עם 8 כניסות ובנוסף מגבר .

אבל עכשיו שאתה אומר שאפשר לקנות עוד ROUTER 655 שימש כ Switch וגם יעביר מידע בצורה אלחוטית. אז זה מבטל לי את הצורך במגבר .

האם יש חסרונות בתהליך זה?

פורסם

זה בדיוק הסיפור שלך -- אתה מחבר נתב נוסף באופן קווי לנתב שכבר יש לך -- ההגדרה היא דומה.

פורסם

אוקי אני חושב שאני מתחיל להבין .

עכשיו ככה האם אני יקנה עכשיו עוד 655 אתה אומר שאין לו AP אז איך בדיוק אני יחבר אותו , או איך זה בכלל מתבצע ?

והאם קיים חסרונות כמו צוואר בקבוק וכו?

אשמח לדעת מה הפתרון הטוב ביותר ! (אין בעיות תקציב).

מידע נוסף כרגע סללנו כ 4 כבלים לכל החדר כאשר בקומה העליונה הולך לצאת עוד 3 יציאות וקיים Router אחד שזה ה 655

פורסם

תעשה טובה ותקרא בעיון את הפרק האחרון במדריך -- מוסבר שם במפורט אין לחבר את הנתב הנוסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים