פורסם 2010 ביולי 1715 שנים בנתיים אני מחכה למאפיה 2 האגדי , שיחקתי לא מזמן הנסיך הפרסי החדש ועברתי אותו - נחמד פלוס.כל הSHOOTERS החדשים פשוט על הפנים, משעממים וחוזרים על עצמם, לא משהו שלא ראינו בשנים האחרונות...כל משחק שעובר לי במחשב אני מתבאס מחדש.איזה משחקים חדשים יש ששווים קנייה? ואני לא ממש מת על מולטיפלייר אבל אם יש משחק ממש מומלץ (לא להיות שקופים ולהמליץ על COD) שוט!תודה רבה
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים מחבר commandos 2 משחק נוסטלגי, עברתי את כל סדרת קומנדוס... JUST CAUSE 2 סבבה אני אנסה... למרות שהבנתי שגם הוא דיי רדוד.
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים אם בא לך לשבור את השגרה עם משהו מרענן, כדאי לך לנסות את Mirror's Edge ואת Portal המקורי שבקרוב יוצא לו המשך.
פורסם 2010 ביולי 1815 שנים איזה משחקים חדשים יש ששווים קנייה? ואני לא ממש מת על מולטיפלייר אבל אם יש משחק ממש מומלץ (לא להיות שקופים ולהמליץ על COD) שוט!BC2 שולט, מולטי כמובן.
פורסם 2010 ביולי 1815 שנים Starcraft 2 בעוד שבוע ומשהו?למעשה, בעוד 9 יום בדיוק. ב-27/07. ובהחלט זו המלצה טובה למשחק אסטרטגיה, במיוחד שאין הרבה כאלה בזמן האחרון.
פורסם 2010 ביולי 1815 שנים מחבר אם בא לך לשבור את השגרה עם משהו מרענן, כדאי לך לנסות את Mirror's Edge ואת Portal המקורי שבקרוב יוצא לו המשך. את פורטל כבר סיימתי וMIRROR EDGE נשמע כמו רעיון טוב! Starcraft 2 בעוד שבוע ומשהו? למרות שזה לא הסגנון משחק שאני מת עליו אני אבדוק אותו ברגע שיצא. BC2 שולט, מולטי כמובן. חרשתי כבר מכל כיוון, מגעיל אותי כבר להכנס אליו *מעקב* למרות שבטח לא יהיו פה תובנות מאוד מעניינות... אז ככה,קחו תובנה ממני ... Mass Effect 2 - פצצה! למרות שאני נורא מצטער על זה שלא שיחקתי בMass Effect :-\ האם זה כ"כ קריטי? או שאני יכול להשלים פערים אח"כ...
פורסם 2010 ביולי 1815 שנים אם אהבת את Portal, אתה יכול גם להוריד את אוסף המפות של גרסת הפלאש, ואם אתה מזוכיסט אתה יכול להוריד את Portal: Prelude.
פורסם 2010 ביולי 1815 שנים אני אישית משחק מפעם לפעם במשחקים החדשים שיוצאים.. כשאין מה לשחק אני חוזר למשחקים שלא נגמריםסימסיטי 4 דלוקס למשל.. אלה משחקים שכמעט ולא נמאס לשחקפעם הייתי משחק בסימס 2 או 3 אבל הוא כבר ממש עלה לי על העצבים במיוחד 3סימסיטי 4 משחק מספיק מורכב בשביל להמשיך לנתח אותו עוד ועוד וכל פעם להתפתח בצורה אחרת.. בנתיים הוא מעביר לי יופי את הזמןעד למאפיה 2 ;D
פורסם 2010 ביולי 1815 שנים METRO 2033CALL OF JUAREZ:BOUND IN BLOODSINGULARITYS.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat לא FPS אבל מומלץ מאד בכל מקרה:Red Faction: Guerrilla Splinter Cell: Conviction Assassin's Creed II
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.