פורסם 2010 ביולי 1715 שנים שלום ישלי ספק 520 וואט גי'נרי,ואני מתכנן לשדרג תמעבד,כרגע ישלי AMD X4 620HD57704 גיגה ראםדיסק קשיח אחדולוח אם די פשוט..רציתי לשאול האם אני יכול לשדרג למעבד AMD X4 955\940 או משהו בסגנון והספק יחזיק או לא ?יש לציין שעל הכרטיס נעשה OC די מכובד ואם צריך אפשר להוריד אותו.תודה.
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים מה שמודפס על המדבקה זה ממש לא בהרכך מה שיש בתוך הקופסא עצמה.הסיכון הוא שלך בלבד.
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים מחבר אני יודע שזה סיכון ,אתם לא יודעים אם הספק יחזיק ? הספק הוא של קודגן.מישהו יכול להגיד כמה צורך המעבד AMD X4 955ביחד עם HD5770 במאמץ מלא ?תודה.. ???
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים זה לא משנה כמה הם צורכים ביחד, כי אי אפשר לדעת כמה הספק שלך באמת נותן.זה שכתוב עליו 520 וואט לא ממש אומר שום דבר.אפשר לקוות שהוא ישרוד, או שאפשר (ועדיף בהרבה, אפילו אם לא תחליף מעבד) פשוט להחליףאותו לספק אמין מחברה מוכרת
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים מחבר זה לא משנה כמה הם צורכים ביחד, כי אי אפשר לדעת כמה הספק שלך באמת נותן. זה שכתוב עליו 520 וואט לא ממש אומר שום דבר. אפשר לקוות שהוא ישרוד, או שאפשר (ועדיף בהרבה, אפילו אם לא תחליף מעבד) פשוט להחליף אותו לספק אמין מחברה מוכרת תאמין לי אני יודע שהספק לא באמת מספק את הוואטים שרשומים עליו. זה מה שאני בא לשאול כי אני מנסה לחסוך,לשאול אם חייב להחליף ספק.. אני צריך שאחד יענה..לא משנה סיכון או לא על זה אני ידבר עם המוכר שמכר לי את המחשב, האם יש סיכוי שהספק יחזיק את הצמד בפול לואד !? :s05: :s05:
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים אף אחד לא יודע להגיד לך, הספק שלך לא נבחן במבחן רציני ולכן הכל בגדר השערה. אם אתה רוצה לסכן ציוד בשווי אלפי שקלים בשביל לחסוך 200 או 300 ש"ח, זו הבחירה שלך.
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים הספק כן יכול להחזיק אותם בהתחלה - וזה המצב היותר חמור כי הוא יתחיל להתחמם ולתת ripple ולהישרף אבל לא יתכבה
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים מחבר שיכנעתם אותי.. אני ידבר עם זה שמכר לי את המחשב אם הוא מתחייב לי שהספק יחזיק אני יקנה מעבד בלי ספק ואם לא אני מעיך תספק או מוכר לחבר ומביא איזה סיסוניק או קרוסייר.. תודה רבה על העזרה..
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים אל תסמוך על ההתחייבות של המוכר אלא קנה ספק איכותי שלא רק יחזיק לך את המערכת בצורה טובה אלא גם יסייע לך בחסכון בצריכת החשמל (מומלץ ספק עם נצילות של 80 אחוז ומעלה).
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים חוצ מאלה שאמרת גם HEC הם אחלה ספקיםספק גנרי משומש לא שווה מכירה. תן לו אותו ככה ותוודא שהוא יודע מה המשמעות של ספק גנרי (שלא ינסה לשדרג את המחשב והספק יתפוצץ ויקח חצי מחשב)
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים מחבר הספק כמעט חדש..ישלי אותו כמעט חצי שנה,ויש לו ספק בנתיים של 300 וואט של איזיקול והוא רוצה להוסיף איזה 5770 למערכת שלו אז נעשה לו טובה נחמדה מאשר שילך ויקנה ספק לא יודע מאיפה.
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים מחבר אתה אומר לי שהיית מעדיף להשאר עם 300 וואט איזקול לקנות 5770 מאשר לקנות 520 וואט ג'ינרי קצת פחות טוב מהאיזקול ולשדרג הייתה מרגיש יותר בטוח עם ה300 ? :bash: :s07:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.