עבור לתוכן

בעיה מוזרה בהתקנת DAEMON Tools Lite

Featured Replies

פורסם

היי

היום התקנתי את בדימון לאחר החלפת דיסק קשיח לSAMSONG HD502HJלאחר שהתוכנה ביקשה איתחול מחשב ,נישמע בהפעלה של המחשב ציפצוף ארוך מהרגיל ולא היתה כל תגובה מהמסך, פשוט המחשב לא המשיך לווינדוס, נאלצתי לחבות את המחשב והדליק שוב , בהדלקה הזו המחשב המשיך רגיל וגם התוכנה פועלת רגיל,זה לא קרה לי לעולם, מדוע זה קרה?

קוני

פורסם

אני לא מוצא שום קשר בין שתי החלקים שבהודעה שלך

אם תוכל לכתוב את זה בצורה ממוספרת שנדע בדיוק מה עשית ומתי התחילה הבעיה

בנוסף תרשום איזה לוח-אם יש לך שנוכל לדעת מה משמעות של ציפצוף ארוך בלוח הספציפי שלך .

אין קשר בין ציפצוף בזמן אתחול לבין התקנת תוכנה זו או אחרת אז תהיה רגוע הצפצוף לא קשור לDT .

טוב בהנחה שהלוח שלך זה הלוח שרשום ב"מפרט" שמילאת בפרופיל אז ציפצוף אחד ארוך משמעו בעיות עם הכרטיס מסך

וזה מסביר גם למה לא הייתה לך תגובה מהמסך...אבל אתה אומר שכרגע זה בסדר...אז תמשיך רגיל אל תעשה דבר

אם זה יקרה שוב תפתח את המחשב ותוודא שלא פגעת בו איכשהו בזמן שהכנסת את הארדיסק החדש.

יכול להיות שהתוספת הארדיסק הזו מכבידה על הספק שלך.....בכל אופן ציפצוף ארוך כמו שאמרתי זה בעיה בהתקן גרפי (כ.מסך).

פורסם
  • מחבר

היי

כרגע זה בסדר,לא הוספתי עוד הארדיסק, פשוט החלפתי לאחר, כך שאני לא מאמין שזה יותר עומס על הספק, אבל יכול להיות שלא ניזהרתי בהכנסה שלו , ופגעתי במגעים של כרטיס המסך ,איך אני יכול לבדוק אם הכרטיס עובד ב100% ?

רוני

פורסם

אני לא ממש מכיר את התוכנת דרייבר של NVIDIA אבל אני משער שיש ניטור טמפרטורה ופעילות מאוורר איפשהו שם

אז אם המאווררים עובדים כמו שצריך והטמפרטורה רגילה (בהנחה שאתה יודע מה זה רגילה לכרטיס שלך)

אז אין סיבה לחשוב שמשהו לא בסדר.

אני הייתי רק מוודא שהחיבורי חשמל לכרטיס מחוזקים כמו שצריך

ושהמאוורר עובד

power.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים