עבור לתוכן

למישהו יש מידע אודות elder scrolls v?

Featured Replies

פורסם

אני אישית מקווה שהם יחזרו קצת למקורות והמשחק החדש יהיה יותר דומה ל - Morrowind

האווירה והמשחקיות בו פשוט הרבה יותר טובים מ Oblivion

אני זוכר ראיון עם אחד היוצרים של Oblivion ממש לפני שהוא יצא, הוא אמר שהמשחק החדש פחות HardCore RPG מאשר Morrowind כי הם רוצים לפנות לקהל יעד יותר גדול, אני זוכר שממש התאכזבתי מההכרזה הזאת. ובאמת Oblivion היה משחק נחמד אבל לפי דעתי חיקוי די עלוב וירידה ברמה אחרי Morrowind

היום קצת קשה לשחק ב-Morrowind כי הוא מלה בגים ומערכת הקרבות שם פשוט קלה עד גיכוך אבל האווירה וההרגשה שאתה מקבל בזמן המשחק פשוט נהדרת.

פורסם

Morrowind פותח בראש וראשונה למחשב. זו הסיבה. קונסולות פוגעות באלמנט ה-Hardcore של משחקים.

פורסם

אני אישית מקווה שהם יחזרו קצת למקורות והמשחק החדש יהיה יותר דומה ל - Morrowind

האווירה והמשחקיות בו פשוט הרבה יותר טובים מ Oblivion

אני זוכר ראיון עם אחד היוצרים של Oblivion ממש לפני שהוא יצא, הוא אמר שהמשחק החדש פחות HardCore RPG מאשר Morrowind כי הם רוצים לפנות לקהל יעד יותר גדול, אני זוכר שממש התאכזבתי מההכרזה הזאת. ובאמת Oblivion היה משחק נחמד אבל לפי דעתי חיקוי די עלוב וירידה ברמה אחרי Morrowind

היום קצת קשה לשחק ב-Morrowind כי הוא מלה בגים ומערכת הקרבות שם פשוט קלה עד גיכוך אבל האווירה וההרגשה שאתה מקבל בזמן המשחק פשוט נהדרת.

המשחק לא הולך להיות כמו MORROWIND אף פעם,מהסיבה הפשוטה שהמשחק מיועד לקונסולות PERIOD.

פורסם

המשחק לא הולך להיות כמו MORROWIND אף פעם,מהסיבה הפשוטה שהמשחק מיועד לקונסולות PERIOD.

למה חברות אמריקניות טובות מיצרות משחקים לדבר היפני העלוב הזה שמתחבר לטלוויזיה

בגלל זה המשחקים הכי טובים כאלה שהם יצירות אומנות אמיתיות שלא באמת מעריכים אותם בתקופת חייהם מיוצרים על ידי חברות אינדי אירופאית

מאוד כואב לי לראות משחק שאני מחשיב המשחק הכי טוב שלי בכל הזמנים MORROWIND הופך לסידרה משעממת ובנאלית שהדבר היחיד שאפשר לעשות איתו זה להשתמש במשחק בתור שומר מסך.

פורסם

אני מאד נהנתי ממנו.

חברות רוצות לשרוד ולכן מפתחות עבור הפלטפורמה הרווחית ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים