עבור לתוכן

לבעלי חיבור ושיתוף אינטרנט בכבלים עם חייגן - בלבד - אנא עזרו לי

Featured Replies

פורסם

אני גולש עם הכבלים (ערוצי זהב) ועם נטוויזן ועם חייגן (אני לא ממש יודע איזה - יש כמה סוגים ??)

בנוסף אני מחובר למחשב שני שגם גולש באינטרנט בלי שום בעיה (שניהם מחוברים ברשת הכי פשוטה - ה WIZARD של WINXP )

שני המחשבים גולשים בכיף בלי שום בעיות - ככה שאני לא יודע אם זו תצורה כמו שלך אבל אצלי זה עובד

אם אתה רוצה פרוט על משהו בהגדרות שלי תשאל -

תנסה שוב אצלך.

זה לא יכול להיות שמחשב X גולש ולא מסוגל ל"העניק" למחשב Y גלישה כי היה שינוי אצל הספק.

אני שוב חוזר ואומר לך, יכול להיות ששינוי בהגדרות יפתור לך את הבעיה.

ובכל זאת, זה רק בגדר הצעה.

פורסם
  • מחבר

1. שום שינוי בהגדרות לא עוזר...

( ואני מנסה המון זמן ובשיתוף עם ה SYS ADMIN מהעבודה שלי ( עליו די אפשר לסמוך )

2. משיחה ארוכה למדי עם 2PLUS ועם האיש האכני של TOP100 - ואנשים נוספים - מתקבלת התמונה כי מה שקרה לי יקרה אצל כל אחד עם תשתית כבלים - ועם נטויזן ובהדרגה כל מי שהספק שלו יעשה שימוש בחייגן ( שזה כל החברות הראשיות הגדולות ללא יוצא מן הכלל.ץ..

הפתרון היחיד שמצאתי - הוא חומרתי - ומדובר ב ROUTER של BILLION והוא ה ROUTER הכי זול לשימוש בכבלים ( אני יודע שיש כאלו ב 250 ש"ח לADSL - אבל זה לא מתאים )

דרך 2PLUS זה 750 ש"ח שכוללים התקנה ושאר דברים...

אבל דרך TOP100 - זה 435 ש"ח כולל משלוח - וזה כבר די מתקבל על הדעת - אלא אם פתאום יהיה משהו דרמטי - עד שבוע הבא אני ארכוז ואתקין את הROUTER הזה -

שאלה לי למי שקורא ( ומבלי לפתוח THREAD נוסף ) :

האם יש מישהו שעושה שימוש בROUTER הזה:

http://www.top100.co.il/Product.asp?Pid=640&Cat2Cat1ID=47&Cat2ID=142

?

BIPAC 640 של BILLION

כל מי שדיברתי איתו בנושא - המליץ לי על פתרון זה בלבד ( בטווח המחיר שרציתי )

וטען - שלא ירחק היום ( תוך פחות מחצי שנה ) - שכל גולשי הפס הרחב יזדקקו לכך - ו ICS פשוט עם HUB / SWITCH לא יספיקו...

זהו למעשה - ביי

ושוב תודה על כל התגובות :)

MEK

פורסם

נשמח מאוד אם תוכל לשתף אותנו בפרטים אחרי שתקבל את המודם והאם הוא עזר לך.

אני אמור לעבור לנטוויז'ן כבלים מבזק בינ"ל וכרגע עובד בלי חייגן ומתעניין במודם דומה או במקרה הרע לעשות ראוטר לינוקס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים