עבור לתוכן

איך עושים HYBRID CROSSFIRE?

Featured Replies

פורסם

אני קונה בקרוב מאוד לוח-אם עם צ'יפסט 890GX, שבו כרטיס מסך מובנה HD4290.

הבנתי שהצ'יפסט תומך ב HYBRID CROSSFIRE.

אני מתכוון לקנות כרטיס מסך HD5750.

איך אני עושה HYBRID CROSSFIRE? בכלל אפשרי לעשות עם ה ONBOARD ו 5750? או רק עם 5450?

(הלוח לא נקנה למטרה הזאת, אבל אם אפשר למה לא... אני גם ככה קונה כרטיס מסך)

פורסם
  • מחבר

^

אפשר, זה נקרא HYBRID CROSSFIRE

פורסם

האפשרות לביצוע Hybrid CrossFire היא פונקציה של הכרטיס מסך הייעודי ולא תלויה בערכת השבבים.

אפשר לבדוק במפרט של ה-HD5750 אבל אני בספק אם כרטיס כזה יאפשר (ככל שהכרטיס יותר "חזק" כך הסיכוי שיתמוך בפונקציה קטן).

מה עוד שמבחינה מעשית זה די מיותר, זה לא מה שיתרום במיוחד לביצועי הכרטיס, ואין לך מה להרגיש תחושת "בזבוז", תמיד טוב שיש כרטיס מובנה בלוח האם לגיבוי. אם חלילה מתקלקל הכרטיס הייעודי אתה לא נשאר עם מחשב מושבת.

פורסם
  • מחבר

^ זו הסיבה שאני קונה לוח עם כרטיס מובנה, לגיבוי.

אבל אפילו אם זה מביא 0%-7% תוספת בביצועים אז למה לא.

טוב אני מבין שרק גרסאות ה 54XX נתמכות.

אז נרד מהעניין.

תודה.

אגב עד כמה שאני הבנתי כן צריך תמיכה של הציפסט.... אבל אל משנה זה כבר לא רלוונטי....

פורסם

התכוונתי שלא ערכת השבבים היא הגורם הבלעדי (כמובן שהיא צריכה לתמוך בזה, כמו בכל פונקציה אחרת של הלוח), אלא שעד כמה שידוע לי יש מבחר כרטיסים ייעודיים מצומצם למדי שמאפשרים לבצע זאת.

בקשר לאחוזי השיפור, הכדאיות היא שיקול של המשתמש, אבל כמו שאמרת זה לא רלוונטי כבר.

פורסם

קרוספייר היברידי מבצע פעולה היברידית של העברת החישוב במנוחה לכרטיס המובנה ובמאמץ לייעודי. לא יותר מזה.

היום עם טכנולוגיית PowerPlay גם קרוספייר היברידי זה דבר דיי מיותר.

CF שישפר ביצועים יהיה קיים רק עם כרטיס ייעודי מאותה הארכיטקטורה של המובנה,זה קורה עם כרטיסים מאוד לחשים ופשוט לא שווה את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים