עבור לתוכן

pro או פיפא ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה משחק כדורגל טוב..למחשב איזה עדיף הפרו אבולושן 10 או הפיפא 10

חשוב לי שיהיה אפשר לשחק דרך ההמאצ'י , משחק lan כאילו

פורסם

אם אתה בכל מיקרה מתכנן להוריד אחד מהם, זה באמת משנה מה יותר טוב?

:bash:

אחח אין כמו החופש הגדול

;)

פורסם

לא ממליץ לקנות אף אחד מהם

לא אוהב את המשחקים האלה ולא ממליץ עליהם

פורסם

למחשב -אין מה לדבר בוודאי הפרו...

פורסם

אני לא מאלה שמתמכרים למשחקים האלה, אבל בכל זאת:

המשחקים די קרובים מבחינת רמה, כל אחד ויתרונותיו, אפשר לראות זאת גם בביקורות הקרובות של 78 לפרו ומצד שני 72 לפיפ"א.

לדעתי, היתרונות של פרו הם גרפיקה משמעותית יותר מתקדמת ומשחקיות עמוקה יותר.

פיפ"א יותר מלוטש בתפריטי משחק ובשדר של המשחק, המשחקיות שלו פשוטה יותר (טוב למתחילים...).

פרו ממשיך להוביל גם השנה על פיפ"א והנה סרטון שממחיש את ההבדלים הגדולים בגרפיקה:

(פיפ"א מימין, פרו משמאל)

פורסם

כאחד שניסה את שניהם, שניהם פשוט איומים.

PES 10 זה ללא ספק הגרוע ביותר בסדרה, משחקיות איטית וזמן תגובה מרגיז של השחקנים בנוסף לאינספור באגים ובעיות עם ה AI, אין משחק שלא קורה איזה מקרה מצחיק כמו כדור שעובר דרך שחקן או משהו דומה, לא מזמן קרה לי ששלחו שחקן מחצי מגרש בהרמה, הכדור עבר בין הרגלים של השוער וחלוץ ששלחו לקח את הכדור ושם גול. מדהים איך בכלל שיחררו את הזבל הזה.

FIFA למחשב עדיין תקועים עם המנוע של הPS2, מה שאומר משחק מ2006 עם הרכבים עדכניים.

כמו שזה ניראה עכשיו, PES 2011 לא מציג שיפור גדול, לעומת זאת FIFA 2011 עובר שיפורים ותיקון בעיות שהיתלננו עליהם ויש דיבור שתיצא

גרסה נורמלית סופסוף ל PC.

הנה סירטון : http://www.youtube.com/user/FifaGamingHD#p/u/17/kRsqvDm1074

תריץ ל0:50.

הכדרור של ארשבין נראה מדהים.

פורסם

גם בתור אחד שניסה את שניהם - PES לוקח.

אולי הוא לא מה שציפו ממנו (בגרסא 10) שיהיה אבל הוא עדיין לוקח את פיפא.

חסר לי לי כמה דברים שהורידו מ09 וכמה דברים שיש בפיפא (כמו נגיעת יד והצורה שמראים איכות של שחקן)

תכלס PES שולתתתתתת!!!!!!!!! חח

פורסם

כאחד שניסה את שניהם, שניהם פשוט איומים.

PES 10 זה ללא ספק הגרוע ביותר בסדרה, משחקיות איטית וזמן תגובה מרגיז של השחקנים בנוסף לאינספור באגים ובעיות עם ה AI, אין משחק שלא קורה איזה מקרה מצחיק כמו כדור שעובר דרך שחקן או משהו דומה, לא מזמן קרה לי ששלחו שחקן מחצי מגרש בהרמה, הכדור עבר בין הרגלים של השוער וחלוץ ששלחו לקח את הכדור ושם גול. מדהים איך בכלל שיחררו את הזבל הזה.

FIFA למחשב עדיין תקועים עם המנוע של הPS2, מה שאומר משחק מ2006 עם הרכבים עדכניים.

כמו שזה ניראה עכשיו, PES 2011 לא מציג שיפור גדול, לעומת זאת FIFA 2011 עובר שיפורים ותיקון בעיות שהיתלננו עליהם ויש דיבור שתיצא

גרסה נורמלית סופסוף ל PC.

הנה סירטון : http://www.youtube.com/user/FifaGamingHD#p/u/17/kRsqvDm1074

תריץ ל0:50.

הכדרור של ארשבין נראה מדהים.

מסכים איתך, לדעתי זה לא מי יותר טוב אלא מי פחות גרוע. ממש "סבלתי" מפרו השנה(זה סך הכל משחק למחשב, אבל עדיין החוויה כבר לא אותה החוויה), אמנם הגרפיקה ממש מושקעת אבל המשחקיות ממש ירדה ברמה. המסירות ממש אבל ממש על הפנים, כל כך הרבה התקפות ירדו לטמיון בגלל שהמחשב מחליט למסור לשחקן שבכלל לא קשור לפיתוח ההתקפה..לשדר אין בכלל מה להתייחס, קונאמי כמעט ולא משקיעים במערכת הסאונד במשחק הזה כבר שנים..

הפיפא פחות מציאותי והפיזיקה של הכדור היא הדוגמה הכי טובה לכך, אבל בהחלט הוא היותר מלוטש, רואים שEA ישבו על המשחק הזה (רק חבל שזה המקסימום שהם הגיעו אליו), השדרים יותר מדוייקים, סרטוני המעבר, האצטדיונים..המשחקים עצמו קצת פחות ריאליסטית..

שיחקתי בפרו, התאכזבתי מרמת המסירות ניסיתי פיפא , התרגלתי לפיפא תקופה מסויימת ועכשיו שוב אני בפרו..בסופו של דבר מבחינתי אי אפשר לעבור למנוע אחר ששונה מהמנוע של פרו כל כך בקלות גם אם הוא לא מושלם..

**שיחקתי גם Senssible Soccer 2006, ארקדי בטירוף אבל בהחלט כיף

פורסם

שלא תעז לשחק FIFA

רק PES!!!

אתה לא מבין איך זה שונה..

אם כבר הלכת לכיוון הפיפא

אז תשחק ב FIFA STREET

משחק אש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים