עבור לתוכן

חימום יתר של מודם אלקטל גורם לאי סינכרון???

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי ראוטר ומודם אלקטל (לא משודרג). אני שם את הראוטר על המודם וזה מחמם אותו לחום רציני.

כבר יומיים בירציפות המודם מפסיק להסטנכרן לשעה ואפילו 6 שעות. בפעם הראשונה שזה קרה הורדתי את הראוטר מהמודם לתת למודם להתקרר.

התקשרתי לבזק ועשיתי את כל הדברים שהם תמיד אומרים לעשות כשמודם לא מסטנכרן (פילטרים, שקע אחר) כל זה לא עבד עדיין המודם לא מסטנכרן. כבר הזמנתי טכניי וחצי שעה לאחר שהתקשרתי המודם מסטנכרן אז מהר ביטלתי שלא יחבו אותי סתם. היום זה שוב קרה,שוב הורדתי את הראוטר מהמודםי, ושוב הזמנתי טכניי. הפעם במקום 6 שעות לקח לו רק שעה. קיצר אני שואל אתכם האם זה באמת הראוטר שמחמם אותו יותר מדי או שזה בעיה אצל בזק????

פורסם

אני לא חושב שזאת הסיבה ...

אצלי כבר כמה שנים טובות המודם עובד פשוט 24/7 , ואף פעם לא יצא מסינכרון (חוץ מפעמים של בעיות במרכזיה של בזק ).

אבל בכל זאת תנסה לשים את המודם בניפרד שלא יהיה מושפע ממכשירים אחרים שפולטים חום .

שלפחות תהיה בטוח שזה לא המודם אלה בעיות בזק אחרות ...

פורסם

גם לי המודם הזה עובד משודרג כבר לפחות שנתיים בלי שום בעיות . לא יודע מזה...

פורסם

הרבה יותר סביר שזו בעיה אצל בזק.

גם אני עובד אם האלקטל משודרג שנתיים וחצי והוא יושב בחריץ קטן ללא הרבה מרווח לנשום צמוד למארז של המחשב.

פורסם

היתה לי (ועדיין יש רק פחות) את אותה בעיה בידיוק !

בהתחלה הפרדתי בינהם ואחר כך שמתי אפילו היטסינק של פנטיום 3 מרוב חוסר הצלחה.

בזמן האחרון העלתי ל מגה וחצי ועדיין יש לי לאגים ומקרים שהאינטרנט מתנתק לו לאיזה 2 דקות.

אני חושב שזה בגלל ה gateway שהאינטרנט עובר דרכו צריך להוריד את זה משני המחשבים .

תנסה אולי זה יעבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים