עבור לתוכן

למה לי לעבור למקינטוש? (הסבר הכי משכנע שראיתי)

Featured Replies

פורסם

יותר קוסטום מתיור. לא חסרה תחרות בתחום התיור מצד BMW וכן היפנים. גם בתחום הקוסטום יש אלטרנטיבות יפניות. אבל להארלי דווידסון יש מונופול בקטגוריה מאוד מיוחדת - "אופנעי הארלי דיווידסון" (אני לא צוחק ולא סרקסטי) ומכאן המפתח להשרדותם והצלחתם - דומה קצת לאפל לפי דעתי.

מדויק חלקית - אפל היו חברה מאוד מצליחה וגדולה למדי עוד לפני המקינטוש (1984) - אל תשכח את ה-apple-II שהיה מהמחשבים המובילים באותה תקופה.

באותה תקופה אף אחד לא החזיק מחשב אישי למעט ארגונים גדולים, חברות, משרדים ממשלתיים וחנונים hardcore סטייל ביל גייטס. בשנות ה-90 המחשב האישי התחיל להפוך בהדרגה למוצר בסיסי שנמצא כמעט בכל בית ואף אחד לא הכיר את האפל למעט אנשי מקצוע שרכשו מאקים עבור תוכנות גרפיות ייחודיות. לאפל לא היה שום מוצר (הכוונה לחומרה) למעט מאק ולקראת סוף שנות ה-90 אפל עמדו על סף פשיטת רגל. החברה ניצלה בזכות iPod.

• תגובות 67
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שם הספר הוא "האח הגדול" למי שתוהה.

שם הספר הוא 1984. :)

פורסם

באותה תקופה אף אחד לא החזיק מחשב אישי למעט ארגונים גדולים, חברות, משרדים ממשלתיים וחנונים hardcore סטייל ביל גייטס.

דווקא הייתה זאת תקופת פריחה של מחשבים מסוג זה (סינקלר ספקטרום, קומודור64 וכו') הם מכרו כמויות עצומות

פורסם

חברה בעניין הPPC מול האינטל פעם הייתה תחרות רצינית

היום הPPC עברו למוצרים כמו קונסולות ולא מתחרים ישירות במעבדים של אינטל

חוץ מזה אני זוכר שהיה לאפל מחשבים שכללו 2 מעבדים ומפרט מפלצתי לתקופה (לפני שהתחילו עם עניין הריבוי ליבות )

ככה שזה לא היה רק עניין המעבד עצמו

העניין שבשנים האחרונות המפרט הטכני שלהם לרוב סטנדרטי או פחות מזה לתחום הביתי

פורסם

המודל העסקי של אפל השתנה מקצה לקצה. בעבר מוצרים של אפל היו חדשניים, איכותיים מאד, עשירים פיצ'רים ונמכרו במחיר גבוה בהתאם. מוצרים של אפל נחשבו למוצרי פרימיום. בשנים האחרונות המוצרים של אפל לא מחדשים כלום, מיוצרים באיכות ירודה, דלים בפיצ'רים ועדיין נמכרים במחיר גבוה.

פורסם
  • מחבר
dbd-new-sticker.png
פורסם

טוב, מישהו היה חייב להזכיר את הפרסומת של אפל...

פורסם

שם הספר הוא 1984. :)

חחח בלבלתי בין המקור לבין על מה הסידרה מבוססת

פורסם

חחח בלבלתי בין המקור לבין על מה הסידרה מבוססת

הסדרה? מדובר בספר אחד. אם אתה מדבר על תוכנית הריאליטי, שוב, הקשר בין "האח הגדול" ל"1984" הוא כמו הקשר בין הסרט פיוצ'רמה "Bender's Game" לספר "Ender's Game". (שזה השם).

לפני התגובה הזאת באתי להגיב לQttP שאתה בעצם מדגים יכולות דוחושב, אבל עכשיו זה חסר טעם.

לכל שאר הדיון - חידלו. אתם לא תבינו את ההגיון שלהם. לקולאייד שהם שותים יש טעם נרכש, ובמקרה שלנו, כנראה כבר לא נרכוש את הטעם.

פורסם

היי, כבר כמעט 400 עמודים מתווכחים בדיון "דת ואמונה 2" (שלא נדבר על הדיון הראשון שננעל ממזמן),

אז אחרי שישה עמודים בלבד נתייאש וניתן לאוהבי התפוח להישרף באש הגיהנום ונוותר על נשמתם התמימה?

מי יציל אותם אם לא אנחנו?

פורסם

ידוע לי, וקראתי את הספר. התכוונתי להגיד שהמושג האח הגדול, המשמש בין השאר גם את סידרת הטלויזיה, לקוח מאותו הספר.

פורסם
  • מחבר

ספר מאוד חזק דרך אגב, עכשיו נזכרתי למי הבאתי את הספר ומי עדיין לא החזיר לי אותו. aggron.gif

פורסם

ידוע לי, וקראתי את הספר. התכוונתי להגיד שהמושג האח הגדול, המשמש בין השאר גם את סידרת הטלויזיה, לקוח מאותו הספר.

האח הגדול האמת לקוח מפרנהייט 451, גם של RB.

פורסם
  • מחבר

ופרנהייט 9/11 של מייקל מור הדפוק גם נלקח מתוך פרנהייט 451 של ריי ברדבורי, יעני טמפרטורת שריפה של מגדלי התאומים. :פייספאלם:

פורסם

ופרנהייט 9/11 של מייקל מור הדפוק גם נלקח מתוך פרנהייט 451 של ריי ברדבורי, יעני טמפרטורת שריפה של מגדלי התאומים. :פייספאלם:

אני מבין שלא קראת את הספר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים