פורסם 2010 ביולי 1115 שנים אני משתמש בVISTA (כבר תקלה אני יודע...), אבל עכשיו כשהמחשב עולה הוא מודיע לי על בעיה בוהוא כותב:שגיאת מערכת winlogon.exe הקובץ או הספריה c:\program files פגומיםבצע בדיקה עם כלי מערכת Chkdskאם אני נכנס בכל זאת למערכת אז כל הלינקים לא עובדים, וגם הכניסה לתיקיות. חלקן "מסכימות" רק אם אני עושה אישור מנהלהWMP כותב לי משהו על קובץ אינו נכון, 11.0.6000.6324אין אפשרות להפעיל את מרכז האבטחה...כשאני מנסה לעשות שיחזור מערכת המחשב כותב שהוא מזהה השחתה במערכת קבצים. ושולח אותי לבדוק שגיאות בדיסק. אני מסמן לו שיבדוק, עושה כיבוי / ריסטרט ולא קורה כלום.המערכת עולה ומודיעה על השגיאה הנ"ל.אשמח לעזרה
פורסם 2010 ביולי 1115 שנים מחבר זה כותב אזהרה warning! F paramter nat a specifiedrunning chkdsk in read only modeואז הוא מבצע סריקה ל5 שניות וכותב שהתגלתה שגיאההchkdsk אינו יכול להמשיך לרוץ במצב של קריאה בלבד...
פורסם 2010 ביולי 1115 שנים איך הרצת chkdsk בדיוק?תפעיל command prompt ותרשום שם:chkdsk c: /f /rותראה מה הפלט.אני מניח שמדובר על מחיצה לוגית של המערכת לכן זה יהיה C ב99% מהמקרים.
פורסם 2010 ביולי 1115 שנים מחבר אוקי הוא כותב לי כך:CHKDSK is not recognized as an internal or external commandoperable program or batch fileמקווה שזה אומר לך משהו...
פורסם 2010 ביולי 1115 שנים אוקיי, אז זה אומר שהנתיב של system32 פשוט לא נמצא ב environmental variables של המערכת תחת path.להסביר לך איך להחזיר את זה כנראה יהיה קצת קשה בהתאם לדיון שפתחת פה אז בוא ניגש לזה אחרת:במקום מה שכתבת לפני זה תכתוב (או פשוט תדביק):cd \cd windows/system32chkdsk c: /f /rשמות של תיקיות וקבצים אתה יכול להשלים בtab.
פורסם 2010 ביולי 1115 שנים מחבר טוב, אנחנו ממשיכים עם הסאגה...הוא לא מגיב כשאני כותב cd \ הוא פשוט כותב C:וגם כשאני כותב את הcd / הוא כותב invalid switch - /אותו דבר כשאני כותב את השורה השניה invalid switch - /system32וכשאני כותב את השורה "המנצחת" שוב יש לי את ההודעה שמקודם...אני מקווה שתצליח לעזור לי...
פורסם 2010 ביולי 1115 שנים מחבר הוא מסכם 4 קבצים ו11 ספריות.שזה מה שיש בCוכשאני מנסה להיכנס לספריה הוא כותב את ההודעה שהוא לא מזהה כנ"לc:\icons\
פורסם 2010 ביולי 1115 שנים מחבר בסוף פתרתי את הבעיה ע"י כלי תיקון של LENOVO לחצתי F8 ובאפשרויות בחרתי REPIR
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.