עבור לתוכן

המלצה לנעלי ספורט (ריצה/הליכה)?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש נעלי ספורט בעיקר לריצה בתקציב של 400+- ש"ח

יש לכם המלצות?

תודה

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל יש לי נעליי נייק מיושנות (שגם עלו לי רק איזה 200 שקל) ואני לא רואה סיבה להוציא יותר, העיקר שיהיה לך נוח ולא יכאב אחרי הריצות.

פורסם

אני יכול להמשליץ בחום על ה"AdiZero Tempo" של אדידס.

קניתי לא מזמן זוג ב"יורוספורט" שהיו במבצע מאוד נחמד ועלו רק 360 ש"ח.

מאוד מאוד קלות, הרגל יושבת מצויין בתוכן, מאווררות ומשככות מצויין.

פורסם

הנעליים הכי טובות שאי פעם היו לי

http://www.google.com/products?q=new+balance+2001&um=1&ie=UTF-8&ei=eJs5TMapJYuPsAbt6LnvBg&sa=X&oi=product_result_group&ct=image&resnum=1&ved=0CCAQzAMwAA

מאז דגם 2000 (שכבר לא נמכר) - קניתי כבר 4 זוגות.

נוחות מאוד ונורא קלות (שני הדברים הכי חשובים - היופי מבחינתי לא משחק תפקיד - בשביל זה יש נעלי "חליפת איומים")

בהצלחה,

גבריאל

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל יש לי נעליי נייק מיושנות (שגם עלו לי רק איזה 200 שקל) ואני לא רואה סיבה להוציא יותר, העיקר שיהיה לך נוח ולא יכאב אחרי הריצות.

זה שלא כואב לך אחרי ריצה כרגע זה נחמד.

השאלה מה יקרה אחרי עשר או עשרים שנה של ריצה עם נעליים לא טובות.

כדאי להשקיע בנעליים טובות!

לי אישית יש ברוקס, מאוד ממליץ, מאוד נוחות, אבל עולות קצת יותר מ 200, ואם אין לך הנחה משמעותית, אז גם יותר מ 400.

פורסם
  • מחבר

הנעליים הכי טובות שאי פעם היו לי

http://www.google.com/products?q=new+balance+2001&um=1&ie=UTF-8&ei=eJs5TMapJYuPsAbt6LnvBg&sa=X&oi=product_result_group&ct=image&resnum=1&ved=0CCAQzAMwAA

מאז דגם 2000 (שכבר לא נמכר) - קניתי כבר 4 זוגות.

נוחות מאוד ונורא קלות (שני הדברים הכי חשובים - היופי מבחינתי לא משחק תפקיד - בשביל זה יש נעלי "חליפת איומים")

בהצלחה,

גבריאל

הם "קצת" חורגות מהתקציב , אני לא מחפש משהו מיקצועי, אלה משהו שהייה נוח ובריא לרוץ בו פעמיים - שלוש בשבוע עם חבר, אולי לצאת לשחק כדורסל פעם בשבוע.

פשוט כרגע אין לי נעל ספורט בכלל.

פורסם

לא האמנתי בחיים ש N.B יוכלו לנשוק לקו האלפיה... 250 דולר לזוג נעליים?... sigh...

אפילו על ה REDBACK שלי לא שילמתי כ"כ הרבה...

פורסם

אם אתה מחפש נעליים מקצועיות ולא יקרות במיוחד יחסית לנעליים איכותיות (למרות שגם יש דגמים יקרים וככל שהן יותר יחדרו פה לשוק כנראה שגם המחיר יעלה בהתאם) תחפש דגמים של Saucony או של Brooks (יש כמובן גם אתרים כדי שתוכל להתרשם, אפילו בעברית). יש מגוון נעלים לסוגים שונים של פעילויות ומשטחים וביניהן נעליים רב-תכליתיות שלדעתי יתאימו בצורה הטובה ביותר לצרכייך.

מה שכן, לא הייתי ממליץ עליהן במיוחד לכדורסל למרות שאני מכיר גם כאלה שהשימוש העיקרי שלהם בנעל הוא ריצה, אבל גם משחקים איתן כדורסל.

פורסם

אחי, למה שלא תלך לחנות ותמדוד?

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני מתכנן לעשות היום/מחר בערב, פשוט יש מבחר ענקי של נעליים ואם אני יתחיל למדוד את כולם זה ימשך לנצח.

פורסם

לך על סאוקוני .

פורסם

...פשוט יש מבחר ענקי של נעליים ואם אני יתחיל למדוד את כולם זה ימשך לנצח.

קשה לי להתאפק - אם היית מהמין השני לא היתה לך שום בעיה. גם אם זה נצח...

מה שלי נראה סיוט - לבת הזוג שלי נראה כמו אוטופיה.

פורסם
  • מחבר

אם זה היה סוג אחר של נעליים , אז זה עניין של 5 דקות,

אוהב - קונה

לא אוהב - לא קונה

לעומת זה , פה לא כל כך איכפט לי איך הנעל ניראת, העניין של הנוחות בזמן הריצה ואחריה, זה מה שחשוב.

פורסם

אין כמו סקוני..

פורסם

אין טעם להסתכל על סקוני כי זה מתחיל רק באיזה 500 ש"ח.

מה הבעיה בהמלצה שלי? לך לחנות ותנסה אותן!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים