עבור לתוכן

צריך המלצה לכונן קשיח נייד 3.5, 1-1.5TB

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני צרך בבקשה המלצה לכונן קשיח נייד, 3.5.

הוא יהיה לגיבוי של חומר בעיקר, בקושי לעבודה שוטפת.

מספיק חיבור USB 2.0.

צריך לפחות 1TB עם עדיפות ליותר.

מבחינת תקציב אין ממש תקציב מוגדר.. ז"א הבנתי שרוב ההארדיסקים הם בטווח של 400-700, אז זה פחות או יותר התקציב אני מניח..

בגדול עדיפות לזול מן הסתם, אבל מוכן לשלם יותר על איכות (עד גבול מסויים, לא מוכן לשלם מעל 600 לטרה נגיד, נראה לי מוגזם)..

בכלליות אני כנראה אצטרך יותר מטרה, אבל ראיתי שהמחירים של 2 טרה מאוד גבוהים ועדיף כבר לקנות 2 כוננים של טרה..

תודה מראש!

פורסם

תראה איך זה נראה לך-

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465423.0

אני מן הסתם לא יכול להמליץ על החנות או על המכירה המסוימת, אבל מבחינת הכונן זה בסדר גמור. אין ממש כוננים יותר או פחות אמינים משום שנתונים רשמיים לא נגישים לנו, אבל מביקורות כאלו ואחרות ניתן לראות סטטיסטיקות שלפיהן סמסונג בד"כ מובילה. הכונן הנ"ל יעשה את העבודה כמו שצריך וכל עוד שיש לך גיבוי למידע זה לא צריך להטריד אותך יותר מידי.

רשום שהמכירה תסתיים בעוד כ-3 שעות. מה שכן זה שאם הוא יעלה יותר מ-550 שקלים אז זה כבר לא שווה.

רק לוודא, כונן חיצוני לגיבוי משמע שאת המידע שאתה שומר עליו יהיה לך במקום נוסף? זה ברור שכן אבל אני רק מוודא כי חלק מהאנשים מתייחסים לכונן חיצוני כאל כונן סופר-עמיד שהם יכולים להעביר (לא להעתיק) אליו את המידע והוא ה"גיבוי" שלהם אם המחשב מת. חלק מהאנשים לא מבינים שזהו כונן קשיח רגיל לחלוטין שיכול למות בפני עצמו (והמערכת תמשיך לתפקד בלעדיו כמובן).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! נראה לי שאני אקנה עכשיו זריז את הכונן הזה, אם באמת אני אתפוס במחיר טוב.

וכן, ברור לגמרי הנושא של הגיבוי..

יש לי כרגע 2 כוננים חיצוניים (טרה וטרה וחצי) מלאים ואני רוצה *להעתיק* מהם את החומר לכונן נוסף, שכל החומר יהיה ב-2 מקומות.. כי כרגע, בעצם, אין לי שום גיבוי..

אולי אני באמת אקנה 2 כוננים של טרה וחצי, ככה אני יוכל גם להעתיק את כל החומר וגם יהיה לי עוד חצי טרה ספייר לבנתיים, עד שגם הוא יתמלא..P:

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים