עבור לתוכן

ארטיפקטים/בעיות טקסטורות בGTX260

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי GTX260 216SP של GAINWARD (גרסאת הBLISS עם הOC מהמפעל והקרור המשופר)

קלוקים:

720 לליבה

1476 לשיידרים

1152 לזכרון

ROCK SOLID אחרי שעות של בדיקות בOCCT, ATITOOL לארטיקפטים, FURMARK, קרייסיס, METRO 2033 ועוד.

הOC נעשה לפני מספר חודשים והכול עבד יפה מאוד עד לפני כמה ימים, פרופיל המאוורר מחזיק את הכרטיס תמיד מתחת ל67 מע' אפילו במשחקים שמנצלים 100% GPU, כך שהחום שהתחיל לאחרונה הוא לא הפקטור כאן, מה גם שהכרטיס פעל מעולה כל הקיץ עד עכשיו.

לפני יומיים פתאום התחלתי לראות דברים בסגנון הזה:

http://jira.secondlife.com/secure/attachment/17676/artifacting.jpg

רק באופן פחות דרסטי, בתדירות נדירה למדי ורק בזוויות מסוימות, ככה שברגע שאני מזיז את המצלמה וזז העניין נעלם לי מהעין. בינתיים ראיתי את זה בCOD:MW2 וקרייסיס.

חשוב לציין שניסיתי להוריד את הקלוקים ל666 לליבה (שיידרים LINKED) ו1152 לזכרונות ועדיין ראיתי ארטיפקט (או שזה TEXTURE CORRUPTION?) בודד על הנשק בקרייסיס. את הקלוקים הורדתי לאחר מעבר מדרייבר 197 ל258.

כרגע הורדתי לגמרי את הOC מהכרטיס ואדווח בעתיד אם אראה שוב ארטיפקטים בסגנון.

מה זה יכול להיות אם לא מדובר בטמפ' הכרטיס? למה שהOC פתאום לא יהיה יציב ואפילו כשמורידים אותו ל666 בליבה?

תודה מראש לעוזרים! :hi:

עריכה: הרגע ראיתי ארטיפקטים בCOD:MW2, הקלוקים היו על DEFAULT וטמפ' הכרטיס לא גברה על 61 מעלות.

:(

פורסם

עזוב שניה את הליבה, תוריד תדר לזכרונות. הזכרונות הם יוצרי הארטיפקטים הראשונים.

תוריד ל1000 עגול ותבדוק אם עדיין יש.

את הליבה תוריד ל650 ותשאיר LINKED לשיידרים.

פורסם
  • מחבר

הDEFAULT של הכרטיס שלי לזכרונות הוא 1100, למה שאני אוריד מתחת לזה? :-\

פורסם

עריכה: הרגע ראיתי ארטיפקטים בCOD:MW2, הקלוקים היו על DEFAULT וטמפ' הכרטיס לא גברה על 61 מעלות.

ממש אחריות. (תביא איתך את התמונות לחנות, או שלח במייל)

פורסם
  • מחבר

ניקיתי את המארז ויישבתי את הכרטיס מחדש רק ליתר בטחון, הורדתי את הקלוקים כמו שELECTRIC המליץ ובינתיים אין לי זמן לבדוק במשחקים אבל ATITOOL עבר 20 דק' בלי בעיה...

ניתן לממש אחראיות כשכבר אין לי את הקופסא המקורית של הכרטיס? :-\

פורסם

קופסא ?! לאף אחד לא מעניין מהרופסא... אפילו קבלה לא תמיד צריך ( החנויות בודקות לפי הסריאל ) משתנה בן חנות לחנות.

פורסם
  • מחבר

עריכה:

ביררתי ובIQPC לא דורשים קבלה למימוש אחראיות.

מה אתם אומרים, לשבור את הראש עוד קצת או פשוט לצלם סרטון בזמן אמת עם הארטיפקטים על המסך+קלוקים DEFAULT+טמפ' נמוכה+הכרטיס באופן פיזי והברקוד עליו ולהביא את כל העניין לחנות?

פורסם

מתי זה התחיל לקרות לך?

פורסם
  • מחבר

לפני יומיים פתאום התחלתי לראות דברים בסגנון הזה:

http://jira.secondlife.com/secure/attachment/17676/artifacting.jpg

רק באופן פחות דרסטי, בתדירות נדירה למדי ורק בזוויות מסוימות, ככה שברגע שאני מזיז את המצלמה וזז העניין נעלם לי מהעין. בינתיים ראיתי את זה בCOD:MW2 וקרייסיס.

למה אתה לא קורא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים