פורסם 2010 ביולי 915 שנים נגן מוזיקה שמנגן מוזיקה של מחשב אחד על מחשב אחר...למה בידיוק אני מתכוון:מחשב א' - מכיל את כל המוזיקהמחשב ב' - מחובר לרמקוליםאני רוצה להפעיל את נגן המוזיקה על מחשב א', אבל לשמוע דרך הרמקולים שמחוברים למחשב ב'בעצם שכל השליטה תהיה ממחשב א', אבל שישמעו ממחשב ב'יש תוכנה כזו אולי?
פורסם 2010 ביולי 915 שנים אתר, שעושה את זה נהדר, ומסנכרן שירים לבד, וגם פועל עם מכשירים סלולרים וכל מכשיר שיש בו אינטרנט כביכול.mecanto.comנרשמים, אתה מוריד תוכנה למחשב שבו נמצאים הישירם, מגדיר תיקיות של המוזיקה ואוטומתית כל השירים שם יעלו לרשת ותוכל לגשת אליהם מכל מחשב. לאחר שכל השירים עולים, אתה יכול לנגן אותם במחשב אחר גם אם המחשב שעליו נמצאים הקבצים מכובה- יתרון חשוב.
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים מחבר זה לא מה שאני מתכוון...אני רוצה שהשליטה תהיה ממחשב א' על מחשב ב'...זאת אומרת שאני אבחר את השיר שייתנגן על מחשב א', אבל הסאונד יישמע דרך מחשב אחר
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים אתה יכולה להקים תחנת רדיו במחשב א'ולנגן את תחנת הרדיו הזאת במחשב ב' (דרך הרשת הביתית שלך).הנה מדריך:http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2918904,00.html
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים אם זה בLAN אז אין שום סיבה שהאיכות תיהיה ירודה.אפשר להגדיר רדיו של באיכות של 192KB ויותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.