עבור לתוכן

בקבצי טקסט במקום טקסט בשפה אחרת מאנגלית ועברית רואה סימני שאלה...

Featured Replies

פורסם

או סמלים לא מזוהים או אותיות בעברית או באנגלית שלא קשורות לכלום.

תמיד זה היה כך אצלי, בקבצי טקסט אי אפשר היה לשמור או לראות שפות זרות (חוץ מעברית) וגם כשניסיתי לשמור קובץ היה רשום שכל מיני אופציות של טקסט מתקדם יאבדו אם אשמור בתור קובץ טקסט רגיל ותמיד קיבלתי את זה כך. אין בעיה עם קבצי doc או rtf וכה'.

הבעיה שעכשיו אני צריך להוריד קבצי תרגום בשפה אחרת ונראה שלאף אחד אחר אין את הבעיה הזאת באתר הזה שהוא כנראה האתר הגדול ביותר של תרגומים. שאלתי בפורום שלהם גם ואין עונה.

(מערכת ההפעלה - Windows XP)

פורסם

ראשית עליך לשנות את שפת ה NON - UNICODE לעברית

control panel > Regional and Languages options> advance

שם לשנות את ה non- unicode לעברית !

b39b7072183e350da3f9a7754095bea4.jpg

דבר שני שאתה שומר את קבצי ה TXT שלך עם notepad תשמור אותם בקידוד UTF-8

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי, לשנות (ל)עברית?

זה כבר בעברית. הבעיה שלי היא לא עם עברית אלה עם שאר השפות. והבעיה היא עם הקבצים שאני מוריד ולא עם הקבצים שאני שומר. אני יודע שאני יכול לשמור בסוגים אחרים של קבצים ששם השפות ישמרו.

פורסם

חיובי בכל אופן תשנה את שפת ה Non-Unicode לעברית. תנסה.

ודבר שני אולי תעלה את אחד הקבצים לפה ואני אנסה אותם אצלי

כי אולי הקבצים שומרים לא טוב !

פורסם
  • מחבר

זה באמת רעיון - להעלות לפה קובץ אחד, אז הנה.

ושוב - ה-Non-Unicode אצלי כבר על עברית. אני מניח שאם אעשה את זה על רוסית במקום, זה יעבוד, אולי כך אפתור את הבעיה, אבל צריך להיות פתרון נורמלי לזה.

אז הקובץ אמור להיות תרגום ברוסית לאיזה סרט, אני רואה אותיות בעברית ולפעמים מרובעים ועוד סמלים, בעיקר אותיות בעברית.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אז הקובץ אמור להיות תרגום ברוסית לאיזה סרט, אני רואה אותיות בעברית ולפעמים מרובעים ועוד סמלים, בעיקר אותיות בעברית.

חיובי אני רואה הכל בעברית וזה בגלל שה non-unicode שלי בעברית. תעבור לרוסית ב non-unicode ואז תוכל לראות את התרדום כפי שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

כן, כמו שחשבתי, תודה על זמנך. אני מקווה שזה לא ישנה דברים שאני לא רוצה שזה ישנה.

למרות שלדעתי צריך להיות פתרון יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים