פורסם 2010 ביולי 715 שנים מחבר מי אמר לך שצריך לשדרג BIOS?כתבתי לאפס CMOS ולא מעבר לזה.איך אני יודע שהCMOS אופס? כלומר יש לי שני פינים שהתפקיד שלהם הוא איפוס הCMOS. יש איזושהי אינדיקציה לזה שהCMOS באמת אופס?[br]פורסם בתאריך: 7.07.2010 בשעה 21:54:17איך אני יודע שהCMOS אופס? כלומר יש לי שני פינים שהתפקיד שלהם הוא איפוס הCMOS. יש איזושהי אינדיקציה לזה שהCMOS באמת אופס?אוקיי איפסתי את הCMOS אבל הבעיה לא נפתרה. מה עוד אפשר לנסות?ata oved al achi o al ide ? tivdok she ze al ideמה זה achi? הHD מחובר בSATA2
פורסם 2010 ביולי 715 שנים מחבר ze, standart ide, rak tivdok she ze al IDEאיפה אני מוצא את זה?אגב, מקודם, אחרי האיפוס, זה כתב לי את זה:verifying dmi pool dataAMD data changed...update new data to DMI!
פורסם 2010 ביולי 815 שנים go to this linkhttp://www.computerhope.com/issues/ch000474.htmand check if yours sata cables connected well
פורסם 2010 ביולי 815 שנים מחבר go to this linkhttp://www.computerhope.com/issues/ch000474.htmand check if yours sata cables connected wellבטיפ הראשון כתוב ליצור דיסקט הפעלה. אז ככה:1. אין לי כונן דיסקטים מחובר.. יש לי רק HD וCD2. מאיפה אני משיג דיסק לWIN7?תודה!
פורסם 2010 ביולי 815 שנים מחבר אני חושב שאני יודע מה הבעיה: הכוננים התבלבלו משום מה. כלומר על כונן C היה הווינדוס ועכשיו זה מופיע שזה בכונן D. כונן D מופיע ככונן E וכונן E מופיע כC. אתם יודעים איך אני מסדר את זה? אני בינתיים עובד על זה ומנסה לסדר את זה. לילה טוב
פורסם 2010 ביולי 915 שנים תבדוק אם הקבלים של הלוח נפוחים או תקינים. זה לא אמור להיות בגלל שהלוח שלך איכותי ודיי חדש, אבל תבדוק בכול זאת.קרה לי בדיוק אותו דבר לא מזמן וזאת הייתה הבעיה.
פורסם 2010 ביולי 915 שנים מחבר תבדוק אם הקבלים של הלוח נפוחים או תקינים. זה לא אמור להיות בגלל שהלוח שלך איכותי ודיי חדש, אבל תבדוק בכול זאת.קרה לי בדיוק אותו דבר לא מזמן וזאת הייתה הבעיה.עדכון:העליתי את הדיסק התקנה של WIN 7 כשרק הHD שיש בו את הOS מחובר, וזה תיקן מה שהיה צריך תיקון. עכשיו המחשב עלה עם שני הHDים.הבעיה עכשיו היא שזה אומר לי שהOS לא מקורי ודורש שאני אסדר את זה עוד היום.. =\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.