עבור לתוכן

המחירים של ווינדוס 7

Featured Replies

פורסם

הגיע הזמן והחלטתי לשדרג את המחשב הביתי שלי שמותקן עליו XP ווינדוס 7.

יש לו חומרה חזקה, כרטיס מסך טוב וכל מה שמשאיר אותו מאחור זה המערכת ההפעלה.

רציתי לקנות את הוונידוס מקורי אבל חשכו עיני כשראיתי את המחירים. כמה אתרים מכרו את ה7 במחירים של 1200, 800, 700 וכו' ואני מדבר על הגירסה שאמורה להיות "ביתית".

האם אני מסתכל על המערכת הלא נכונה? האם יש סיכויי לקבל איזושהי הנחה או משהו בסגנון(כמו שדרוג בפחות כסף) אם יש לי מערכת XP מקורית? או האם הדרך היחידה היא לקנות את התכונה מקורית במחיר של 800 שקלים?

תודה, נדב.

פורסם

400 ומשהו שקל לגירסה הבייתית ו 600 וקצת שקל לגירסת ה PRO, תסתכל בזאפ.

פורסם
  • מחבר

זהו, עשיתי סקר שוק קצר, הסתמכתי על חברות שבד"כ זולות כמו אייבורי לדוגמא.

כל ה400 שקל שאני ראיתי הם אך ורק למי שמשדרג גירסה קיימת של וויסטה ולא של משתמש חדש....

אם אתה מכיר חנות שלא מוכרת ככה אני ישמח עם תעזור לי, טווח ה400 נשמע עוד נורמלי.

פורסם

אפשרויות אחרות --

אם אתה יכול לרכוש דרך משרד החינוך או מוסד אקדמי (תבדוק את הגבלות השימוש, אם יש כאלו) - המחירים מאוד נוחים. אם יש לך חבר עובד מיקרוסופט בארץ או בחו"ל, תברר אם הוא יכול לרכוש לך במחיר מוזל.

פורסם

1. אלו המחירים של MS שמדיניות התמחור שלהם היא נושא בפני עצמו. אם יש לך מערכת הפעלה מקורית, גם XP, אתה זכאי לקנות גרסת שדרוג (פשוט בניגוד ל-VISTA לא תוכל לשדרג את המערכת הקיימת אלא לבצע התקנה נקייה).

2. אם אתה לא גיימר ו/או אין לך תוכנה ספציפית שפועלת אך ורק בסביבת Windows ואין לה תחליף, אפשר לשקול מעבר ל-Linux.

3. לא חושב ש-XP משאירה את המחשב מאחור, מה למשל אתה מנסה לעשות ומוגבל בגלל מערכת ההפעלה (הדבר הדי יחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא DirectX).

4. אם אתה מכיר מישהו שעובד במשרד החינוך או נספחיו (ואולי גם יש קריטריונים אחרים להם אני לא מודע) אולי יש לך אפשרות לקנות דרך חותם במחיר מוזל בהרבה.

עריכה: fungiman הקדים אותי בקשר למשרד החינוך

פורסם

המחירון של מערכות הפעלה לעובדי משרד החינון התאחדות/הסתדרות המורים הוא ממש מגוחך...

לפני קצת למעלה משנה קנה לי חבר (שאשתו מורה) גרסת שדרוג למעה"פ Microsoft Vista Ultimate.

מחיר מעה"פ עלה 79.00 ש"ח בלבד.

למרות כל הביקורות השליליות רציתי להתקין אותה כדי להתנסות בה בגוף ראשון,

אך בסוף וויתרתי כשהבנתי שזו גרסת 32bit ואין סיכוי לקבל/להתעדכן דרכם לגרסת 64bit.

כמו כן דובר בגרסת מעה"פ עברית בלבד שאישהו יכולתי עוד לבלוע אלמלא ה 32bit.

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני רק רוצה להודות לכם על התגובות, אתם עוזרים לי מאוד.

אני רק רוצה להבין, אם אמא שלי גננת(הסתדרות המורים) אז יש לה זכאות למערכת הפעלה במחיר מוזל? בנוסף, אם יש לי את הXP HOME(לא ויסטה) המקורי בבית, ישנה אפשרות להנחה?

ועוד משהו, אני לא כל כך מבין בזה, אבל אם אני קונה אני צריך 32BIT או 64? מה ההבדל בעצם, והאם בכלל זה צריך לשנות לי?

תודה רבה על התגובות, נדב.

עריכה: הסתכלתי באתר שלהם, וראיתי את זה:

Windows 7 Ultimate Hebrew Upgrade 32BIT

הקטע שהם רושמים שזה UPGRADE. למה הם מתכוונים?

https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423

פורסם

UPGRADE זו גירסת השדרוג - כלומר אתה חייב שתהיה מותקנת מערכת הפעלה חוקית (XP או ויסטה) על מנת לשדרג עליה לווינדוס 7.

זה דף ההזמנות של חותם (דרך משרד החינוך) , כמו שאתה רואה - המחירים ממש מצחיקים:

https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423

פורסם

UPGRADE זו גירסת השדרוג - כלומר אתה חייב שתהיה מותקנת מערכת הפעלה חוקית (XP או ויסטה) על מנת לשדרג עליה לווינדוס 7.

לא חייב מעה"פ מותקנת - ניתן להתקין על מחשב חדש אם יש לך את הדיסק של מעה"פ הקודמת...

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי, האם זה פועל גם עם XP?

זאת אומרת, אם יש לי XP HOME חוקי עם סיריאל והכל מוכן בצד, אבל על המחשב לא מותקנת כרגע שום מערכת הפעלה, אם אני יזמין את הגירסת שידרוג מהאתר שלהם, אני יוכל להתקין אותה גם מבלי להתקין את הXP על המחשב קודם?

ובנוסף איזה עדיף? 64 ביט או 32? יש לי 2GB RAM.

תודה עוד הפעם.

פורסם

כן, 32bit

פורסם
  • מחבר

כן, 32bit

תודה, רק עוד משהו קטן שכתבתי באותה תגובה ואני עדיין לא מבין בזה כל כך:

"זאת אומרת, אם יש לי XP HOME חוקי עם סיריאל והכל מוכן בצד, אבל על המחשב לא מותקנת כרגע שום מערכת הפעלה, אם אני יזמין את הגירסת שידרוג מהאתר שלהם, אני יוכל להתקין אותה גם מבלי להתקין את הXP על המחשב קודם?"

פורסם

זהו, עשיתי סקר שוק קצר, הסתמכתי על חברות שבד"כ זולות כמו אייבורי לדוגמא.

כל ה400 שקל שאני ראיתי הם אך ורק למי שמשדרג גירסה קיימת של וויסטה ולא של משתמש חדש....

אם אתה מכיר חנות שלא מוכרת ככה אני ישמח עם תעזור לי, טווח ה400 נשמע עוד נורמלי.

שום שידרוג, גירסה מלאה (OEM) שוב, תסתכל בזאפ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים