עבור לתוכן

שאלות בנוגע לכונן קשיח חיצוני של WD

Featured Replies

פורסם

קניתי היום כונן חיצוני של WD בנפח של אחד טרה(3.5). הכונן מסדרת הESSENTIAL(אם זה אומר למישהו משהו).

רציתי רק לשאול כמה דברים כדי שאני באמת יעבוד איתו בצורה טובה והוא לא יהרס לי מהר:

1.יש לו כפתור כיבויי מאחורה, האם כדי שהוא יהיה מכובה רוב הזמן, או שעדיף שיהיה דולק? בכללי, לכבות אותו לפני שאני סוגר את המחשב כל פעם?

2.הבנתי שהם מתקלקלים די מהר, איך אפשר למנוע את זה, או לגבות לפחות חלק מהנתונים, החשובים ביותר, שנמצאים עליו?

זה כל מה שעולה לי לראש, אם יש לכם ניסיון עם כוננים מהסדרה הזאת, או סתם ידע בנושא שיכול לעזור לי להתנהל בצורה טובה איתו אני ישמח אם תחלקו איתי.

תודה, נדב. :hi:

פורסם

2. לא מתקלקלים יותר מהר מכוננים אחרים. זה לא משנה איזה כונן יש לך, חיצוני או פנימי, My Book או FreeAgent, עם כל כונן קשיח ---> תמיד שיהיה לך גיבוי. גיבוי היא מילת המפתח בכוננים קשיחים.

1. בעיקרון הוא אמור להיות במצב כיבוי כשאתה מכבה את המערכת. אם לא אז תבצע הוצאה בטוחה ותשתמש בכפתור הכיבוי. כמובן שזה גם תלוי בהרגלי השימוש שלך, אם אתה ניגש אליו מידי פעם במהלך היום או שאתה משתמש בו אחת לכמה ימים.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם אתה אומר לעשות לו הוצאת חומרה באופן בטוח כל פעם לפני שאני סוגר את המחשב?

שמתי לב שהוא נדלק אוטומטי כשאני מדליק את המחשב.

פורסם

הוצאה בטוחה: לפני שאתה מנתק אותו כשהמחשב פועל. אם כיבית את המחשב אז אין סיבה להוצאה בטוחה.

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני חופר על זה, פשוט להיות בטוח, אם אני יכבה את המחשב כשהוא דולק פשוט, זה מסוכן? יגרום לקיצור חיים?

פורסם

תתעלם ממה שהיה עד עכשיו, נראה שלא הבנת.

אתה יכול לנתק את הכונן לאחר הוצאה בטוחה או לאחר שכיבית את המערכת (הרי אמרת בעצמך שכשאתה מכבה את המערכת אז גם הכונן נכבה). מה לא לעשות? לא לנתק בזמן שהמערכת פועלת בלי הוצאה בטוחה, זה הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים