פורסם 2010 ביולי 615 שנים יש לי בבית שני מחשבים: אחד עם Win7 והשני עם WinXPכל אחד בקומה אחרת, שניהם מחוברים לרכזת שאליה מחובר גם מודם.עד לפני חודש בערך הכל היה תקין, אבל פירמטתי את המחשב השני, זה עם הXP והרשת כבר לא חיה.כן - שני המחשבים באותה קבוצת עבודה.ניסיתי ליצור רשת חדשה ע"י האשף שיש בXP אבל הוא לא מציג לי את הכרטיס רשת הפעיל בכלל ככה שאי אפשר ליצורובWin7 הוא לא מציג לי שום חיבורים שאפשר לעשות איתם רשתמשהו מוזר לחלוטין.כשאני עושה net view בשני המחשבים אני יכול לראות את כולםאבל בping רק המחשב השני, עם xp מקבל reply מהWin7ואם אני עושה מהWin7 לXP הוא עושה time outכשאני מנסה להיכנס למחשב השני עם הXP דרך Win7, בתקיה של הרשתאז אני מקבל שגיאה 0x80070035אין אפשרות לגשת, בדוק את שם הרשת.ניסיתי לכבות את האנטי-וירוס והפיירוול בXP אבל עדיין אין לי אפשרות לגשתזו עדיין יכולה להיות הבעיהאחרי חיפוש בגוגל ראיתי שצריך להפעיל כמה שירותים. היו בודדים כבויים אבל גם אחרי הפעלתם זה לא פעל \:עריכה:ניסיתי גם להפעיל את הXP במצב בטוח. לא עזר.ושמעתי ש0x800.... זה שגיאות של פיירווליםמוזר.מישהו?
פורסם 2010 ביולי 615 שנים מחבר כשחיפשתי נתקלתי בביטוי הזהמה אני אמור לעשות עם זה?זה במאפיינים של החיבור רשת, נכון?
פורסם 2010 ביולי 615 שנים זה לא ביטוי זה פרוטוקול.http://articles.techrepublic.com.com/5100-10878_11-5034239.htmlכמה שזה מצחיק שהוא נכתב עוד ב1987, אבל בלעדיו גישה למשאבי SMB (שיתוף קבצים) בלתי אפשרית גם היום בסביבת חלונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.