עבור לתוכן

חיילי צה"ל בשעת סיור בסימטאות חברון רוקדים בהשמעת "שיר המקפלות"

Featured Replies

• תגובות 30
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^

מסכים.

אבל מצחיק בכל מקרה.

פורסם

אתה האידיוט הראשי

פורסם

בתור לוחם עשיתי את העבודה שלי ולא עשיתי שטויות כאלו, בטח שלא במהלך סיור מבצעי שלא לדבר על להעלות את הביזיון הזה

לרשת כדי שכל העולם יראה.

פורסם

כקונטרה - בתור לוחם - עשיתי (ועודני עושה כל שנה במילואים) - לא מעט שטויות. כל עוד שזה מגביר את העירנות ומוציא מהשביזות זה רק טוב.

מה עדיף להסתובב בסיור רגלי שעות ללא אתנחתה ולהיות שאננים - או כמה שניות להשתולל ולחזור להיות ערנים.

לא בזיון ולא בטיח.

אתה גם שוכח שחיילים ברובם הם די צעירים - ומה לעשות - כמו שאומר השיר - "סימן שאתה צעיר"

כל טוב,

גבריאל

פורסם

כקונטרה - בתור לוחם - עשיתי (ועודני עושה כל שנה במילואים) - לא מעט שטויות. כל עוד שזה מגביר את העירנות ומוציא מהשביזות זה רק טוב.

מה עדיף להסתובב בסיור רגלי שעות ללא אתנחתה ולהיות שאננים - או כמה שניות להשתולל ולחזור להיות ערנים.

לא בזיון ולא בטיח.

אתה גם שוכח שחיילים ברובם הם די צעירים - ומה לעשות - כמו שאומר השיר - "סימן שאתה צעיר"

כל טוב,

גבריאל

עשינו די והותר שטויות, בשום פנים ואופן לא בפעילות מבצעית! מעבר לפן הלא מקצועי בהתנהגותם, תמיד צריך לשבת לחייל בראש שכשהוא לובש

את המדים הוא מייצג את המדינה, וכשהוא מעלה סרטון שלו משליך את המקצועיות שלו לכל הרוחות ורוקד לצלילי שיר של איזה פרחה מטומטמת -

זה כבר ממש ביזיון.

לזה שמעלי - אתה חולה.

פורסם

חבורת מפגרים שצריך להוריד בדרגה.

פורסם

את אחד החיילים שרואים שם (לא אגיד איזה) אני מכיר באופן אישי והוא היה שפיץ שגרם להצלת חיים של רבים. להוריד בדרגה? לא ממש.

אני עם גבריאל בזה.

פורסם

מתוך עניין, אתה יכול לשאול אותו מה בדיוק עבר להם בראש? אני שואל ברצינות, אני פשוט לא מצליח להבין.

פורסם

משעשע, אני באופן אישי לא הייתי עושה דבר כזה...

תעזבו לרגע את איך שהם נראים ואת מה שזה מייצג כביכול.

אתה נמצא במקום שהוא לא כ"כ סימפטי בלשון המעטה, כל "שטות" יכולה לעלות לך אח"כ ביוקר.

אם אני חטפתי בקבוק תבערה במהלך סיור, במרחק של כמה עשרות מטרים ממני במקום הרבה פחות חם (בית-סאחור [פרבר בבית לחם]).

אני לא רוצה לדעת, מה אפשר לחטוף בחברון...

פורסם

לא בזיון ולא בטיח.

+1

אור, ידית אחיזה, אומנם "על הנייר" מדובר בפעילות מבצעית, אבל בפועל מדובר על סיור שיגרתי, יום יומי.

מסוכן? ברור, תמיד מסוכן.

אבל אתה יודע מה האוייב מספר אחד של חייל? שיגרה.

שיגרה מכניסה לשאננות, שאננות מובילה לאסון.

שבירת שיגרה זה אחד מכללי היסוד בפעילות בט"ש. וה"שטות" הזאת שהם עשו, היא שבירת שיגרה מעולה.

כן, במשך 20 שניות הם לא היו בכוננות שיא. ביג דיל, מה ההבדל בין זה ובין 20 שניות שבהם הם עוצרים רגע לנוח? ההבדל הוא שאחרי ה-20 שניות האלה, הכוננות שלהם עלתה הרבה יותר מאשר מה שהיא היתה אם זה לא היה קורה כלל.

פורסם

וואו כמה בלבולי שכל רצים פה.. אז הם צחקו ונהנו קצת, מה יש? למה חסר סרטונים דומים ואף יותר הזויים של חיילים אמריקאים ברשת?

אני מתערב שרוב האנשים שהגיבו נגד זה לא שירתו בתור לוחמים..

אז נכון, קצת מבזה, אבל ביג דיל אפשר לחשוב.. מה כבר קרה.. :nixweiss:

פורסם

לא בזיון, אבל לא היו צריכים לשתף את כל יוטיוב בזה...

סתם הורידו מהרצינות של צה"ל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים