פורסם 2010 ביולי 515 שנים הודעת השגיאה הזאת מופיעה לי כל הזמן.לא יכול להגיע לחלונות רק דרך task manager- run וגם לא תמיד מצליחלא יכול להגיע לסל המחזור לבדוק אם מלא.צריך רשימת פקודות להגיע ל-קונטרול פאנל או לסל מחזור.מישהו יכול לעזור?
פורסם 2010 ביולי 515 שנים כדי להגיע ל-CONTORL PANELstart - run - controlכדי להגיע להסרה התקנהstart - run - appwiz.cplתנסה להבין גם מה מציק לך בהעלאה דרך MSCONFIGתחזור עם תשובות - בהצלחהגבריאל
פורסם 2010 ביולי 1815 שנים מחבר כן עדכנתי את IE לפני וגם עשיתי סיסטם רסטור ולא עזר. כרגע אני מנסה להכנס לתיקיות ולהציל מה שאפשר. את המשפט "תנסה להבין גם מה מציק לך בהעלאה דרך MSCONFIG" אשמח אם תוכל להרחיב טיפה תודה על התגובות
פורסם 2010 ביולי 1915 שנים את המשפט "תנסה להבין גם מה מציק לך בהעלאה דרך MSCONFIG" אשמח אם תוכל להרחיב טיפה תודה על התגובות תבצע - start -run - msconfig יש טאב שנקרא STARTUP שם מופיעים הדברים אשר מאותחלים אוטומטית עם הכניסה למערכת ההפעלה. תנטרל את הדברים שנראים חשודים (לא אמרתי למחוק...) ותנסה. כל טוב, גבריאל
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים מחבר כן. תודה.זה כבר עשיתיעדיין אני לא מצליח להגיע לשום מקום וכל הזמן מופיעה לי הערה computer cant find null.יש רעיון למישהו מה אני יכול לעשות כדי להגיע לתיקיות או משהו במחשב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.