עבור לתוכן

דרישות מערכת של משחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

המחשב שלי בן 3 שנים. המעבד שיש לי הוא ATHLON 3700, ולאחרונה החלפתי את כרטיס המסך ל- RADEON 4870. המסך שלי ברזולוציה 1680X1050.

השאלה שלי היא כזאת. כבר הרבה זמן אני רואה שדרישות המערכת להפעלת משחקים היא מינימום מעבד כפול ליבה.

לאחרונה הצלחתי להריץ את DRAGON AGE ן-CODMW 2 על ההגדרות הכי גבוהות והמשחקים רצו לי חלק. ב-DRAGON AGE נתקלתי בהאטה במשחקיות רק בשוק של דנרים ובקרב האחרון מול הדרקון. גם WOLFENSTEIN ו- DEAD SPACE רצים לי חלק על ההגדרות הכי גבוהות.

המשחק היחיד שסרב אפילו להתחיל את ההתקנה הוא BATMAN ARKHAM ASYLUM, בטענה שהמעבד שלי לא עונה על הדרישות המינימאליות.

אז מה הסיבה שהדרישות הרשמיות שמפורסמות עבור המשחקים דורשות מינימום מעבד כפול ליבה?

האם BATMAN הוא באמת משחק יוצא דופן שדורש ממעבד כפול ליבה? האם יש איזה PATCH שיאפשר לי להתקין אותו?

פורסם

נראה לי שאתה מתבלבל עם דרישות המינימום למומלצות. כל המשחקים שציינת לא דורשים במינימום ליבה כפולה.

הנה למשל Modern Warfare 2:

Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported

אותו דבר לגבי Batman Arkham Asaylum, שכן תומך במעבדים עם ליבה אחת.

ההתקנה שלו אפילו לא פועלת לך כנראה מכיוון שהמעבד הספציפי שלך לא ברשימת המעבדים שנתמכים עבור המשחק.

פורסם
  • מחבר

אותו דבר לגבי Batman Arkham Asaylum, שכן תומך במעבדים עם ליבה אחת.

ההתקנה שלו אפילו לא פועלת לך כנראה מכיוון שהמעבד הספציפי שלך לא ברשימת המעבדים שנתמכים עבור המשחק.

הנה דרישות המערכת שלו (המעבד שלי כן אמור להפעיל אותו)- אז מה הסיבה שהוא לא מתקין?

Here are system requirements for Batman Arkham Assylum

The minimum system requirements are as follows:

OPERATING SYSTEM:

Microsoft Windows XP or Vista

CPU:

Intel Pentium 4 3GHz or AMD Athlon 64 3500+

RAM:

1GB for Windows XP

2GB for Windows Vista

GRAPHICS:

nVidia 6600 or ATI 1300

פורסם

תרשום פה את ההערה המדויקת או שתביא צילום מסך כדי שלא נזרוק סתם תשובות לאוויר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים