עבור לתוכן

עידכון ביוס נכשל לוח אם מת !

Featured Replies

פורסם

עשיתי עידכון בביוס ללוח ישן ECS P4M800M S478 ובאמצע העידכון הוא נכשל עשיתי את זה עם DOK עם תוכנה של DOS HIREN BOOT CD הבעיה שיש שם 2 אופציות תמיכה USB בלבד או תמיכה ב USB כולל 386 משהו כזה ובחרתי ב 386 והבנתי שצריך DOS נקי בלי כלום ובגלל זה העידכון ביוס נכשל בדרך כלל אני עושה עידכון ביוסים עם דיסק בוט פשוט שעושים דרך המערכת ההפעלה בקיצור כרגע הלוח דפוק ושלחתי מייל לחברת ECS ושאלתי אם יש להם אותו " ציפ " של ביוס אני מקווה שנשאר להם משהו השאלה אם הם יקחו לי על זה כסף ואם זה בכלל משתלם מה אתם אומרים יש לי סיכוי ? שלחתי את האימל אליהם היום מעניין מתי תהיה לי תשובה ואם התשובה תהיה חיובית כמה זה יעלה לי אם בכלל לא יודע מה המשמעות של הציפ הזה ? מבחינת מחיר ועוד שאלה מישהו יודע איפה אפשר לקנות חולץ ביוסים ? תודה

רגע ושאלה אחרונה ! לא כל ביוס אפשר לחלץ רגיל ואמרו לי שצריך לעשות הלחמה מיוחדת כדי להוציא אותו מישהו שמע על זה ?

פורסם

תבדוק עלות תיקון מול לוח חדש.

פורסם

אני לא יודע מה בדיוק עשית (וכתבת פה האמת לא מעט שטויות) אבל באמת שלא שווה להשקיע בשביל הלוח הזה כסף וזמן.

פורסם

שלום לך

ישנם שני סוגי צ'יפים של ביוס, בעיקרון.

האחד זה כזה שמולחם על הלוח אם - במקרה כזה - מומלץ לחפש לוח אם אחר,

אלא אם כן יש לך / למישהו שאתה מכיר כישורי הלחמה מקצועיים למדי.

הסוג השני של הצ'יפ הוא זה שיושב בתוך תושבת על הלוח ( סוקט ), ואתו ניתן פשוט לשלוף

בעזרת פינצטה דקה או כלי ייחודי ( בכל מקרה בזהירות ).

במקרה השני ישנן שתי אפשרויות - לשים צ'יפ תקין מלוח אחר, לצרוב ביוס בלוח אחר ולהחזיר

את זה למקורי או להזמין צ'יפ דרך האינטרנט מחברה שמספקים לה דגם של הלוח והיא שולחת

את הצ'יפ המתאים.

בכל מקרה זה כאב ראש לא קטן, תחשוב טוב אם זה שווה את זה.

ד.א. הצ'יפ עצמו עולה בסביבות 15 דולר, ללא משלוח, ולא אין לי כרגע לינק לחברה, זה היה

מזמן.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עשיתי בחיים שלי עשרות אם לא יותר עידכוני ביוס העידכון הספציפי הזה עם הלוח של ECS נתקע לי באמצע ונדפק הלוח ! שלחתי אימל לחברת ECS אם הם יכולים לשלוח לי את הציפ הספציפי הזה של הביוס ואם זה בתשלום שירשמו לי כמה הוא עולה

הבנתי שצריבה של ביוס זה לא משהו מסובך לוקחים את הלוח הדפוק מוציאים ממנו את הציפ ואז מפעילים לוח אם תקין ואחרי הבוט מוציאים את התקין ומכניסים את הדפוק ואז עושים UPDATE .

פורסם

ניסית לאפס את הביוס ? לעשות לו ריסט ?

פורסם

עוד לא הבנתי אם בלוח המדובר הצ'יפ נשלף או לא.

בעיקרון החברות לא נושאות שום אחריות למקרים האלה ( כפי שאת לבטח יודע מנסיונך האשיר ),

לכן האופציות שתיארתי מקודם הן מה יש.

פורסם
  • מחבר

שלחתי להם מכתב באנגלית מלוקק שהם " חברת מצויינת עם לוחות אם מצויינים " ושרכשתי עשרות לוחות שלהם בקיצור " לקוח מצטיין " ואם אפשר לקבל את הציפ של הביוס אני אשמח מה זה בשבילם ? דולר וחצי ? אני מאמין שהם יעשו לי טובה :)

הביוס שלי נשלף יש לו מסביב מסגרת כזאת סוג של תושבת , וניסיתי לאפס את הביוס ולא הצלחתי הלוח אם מצפצף !!!!

עשיתי עידכון ביוס עם הדוס שיש בתוכנה HIREN BOOT CD ויש שם אופציה לעשות DOS עם 386 ואסור לעשות את זה ולא ידעתי ..

פורסם

טוב, בחנויות אין על זה אחריות, בחברות אין אחריות, זה שזה נשלף - חצי נחמה, אם תמצא לוח כזה אז אתה יודע מה לעשות.

רק שהחברה לא תגיד לך את אותו הדבר :facepalm::lol:

בהצלחה, תעדכן, אם יהיה על מה.

פורסם
  • מחבר

נראה לך שהחברה כבר הפסיקה לייצר את הציפ הזה של הביוס ? ואם יש להם בשביל דולר וחצי הם יאבדו לקוח ? אני מאמין שהם יתנהגו יפה , הבעיה מאיפה משיגים את החולץ ביוסים הזה ?

פורסם

תיקח רגל כזו שסוגרת במארז מאחור את הגישה לחריצי ההרחבה

מכניסים את הכיפוף מתחת לציפ ומרימים מעט

עוברים לצד השני כנ"ל

ככה מצד לצד עד שיוצא

פורסם

^^^^^

לא, לא

זה פיל בחנות .....

elite group

אתה רק כותב או גם קורא ? :lol:

התשובה בפוסט הקודם, רמז - פינצטה קטנה ודקה ( שפיץ ) והרבה זהירות.

ולגבי החברה - אין אחריות - נקודה. הם לא יפסידו לקוח בשביל דולר וחצי,

הם ירוויחו על לוח שימכרו במקום זה שדפקת. ( זה לא משהו אישי, כן ? )

פורסם
  • מחבר

הגויים אנשים טובים לא כמו היהודים קומבינטורים וצרי עין אני בטוח שהם יצילו אותי חבל לוח ממש טוב , חוץ מזה אם הם יצילו לי את הלוח אני אקנה עוד לוח חדש של ECS G41 אני אפרגן להם .

http://www.cidev.co.il/122454/INTEL-G41T-M

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים