עבור לתוכן

בעיה-ההודעה שאפשר להוציא באופן בטוח USB לא מופיעה.עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה קורה בכל דיסק און קי לא משנה מה..

פורסם

תנסה דיסק און קי אחר.

לא מדובר בדיסק און קיי.

מדובר פה בקורא כרטיסים של המדפסת שקניתי אתמול HP6500, חיברתי כרטיס SDHC של המצלמה שלי.

ניסיתי עכשיו לחבר את הMP3 שלי, ואחרי שעשיתי לו EJECT הכונן ניסגר\נעלם.

פורסם

זה לא פיתרון כי כל פעם לעשות את זה על התיקיה זה משגע..

מעניין למה אם אני עושה את זה בשורת משימות הוא לא עושה לי את זה...

לא פיתרון ? מה אתה רציני אחי ? אבל זה עוזר..מזה משנה לך אם אתה עושה עכבר ימני על תיקייה או מסיר משורת האייקונים למטה ?

העיקר שאתה מצליח להסיר וזהו !

פורסם

לא מדובר בדיסק און קיי.

מדובר פה בקורא כרטיסים של המדפסת שקניתי אתמול HP6500, חיברתי כרטיס SDHC של המצלמה שלי.

ניסיתי עכשיו לחבר את הMP3 שלי, ואחרי שעשיתי לו EJECT הכונן ניסגר\נעלם.

זה בדיוק מה שרציתי לדעת. ישנם קוראי כרטיסים שמוגדרים לעבוד כך (הכונן תמיד מופיע כדיסק נשלף וכאשר מכניסים אליו מדיה הוא מראה את

תוכנה) אתה בטוח שקורא הכרטיסים של המדפסת שלך לא מתוכנן להתנהג ככה?

פורסם

אצל חבר שלי שיש לו דגם יותר ישן זה לא מתהג ככה, לגבי הדגם שלי אין לי מושג :screwy:

מה שאני יכול להוסיף זה, שפתחתי מסך safely remove hardware כמו בXP, וניסיתי לעשות STOP וזה לא נתן לי. מצטרף תמונה.

ניסיתי לבדוק מה מפריע אבל התוכנה unlocker לא עובדת בwin7 64bit. ניסיתי תוכנה אחרת בשםLockhunter אבל היא לא זיההת שום חסימה.

מצאתי עדות לזה באתר של HP, אך לא ממש הבנתי את מה שכתוב שם.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01893385&cc=us&lc=en&dlc=en&product=4066662

עשיתי בידיוק מה שכתוב שם, EJECT דרך הכונן ולא דרך SRH...וזה עדיין לא עוזר..

בקריא שנייה אם הבנתי נכון, יכול להיות שהכונן נשאר אך אפשר לראות על פי הנורה שמהבהבת לייד הקורא כרטיסים, במידה וזה מהבהב אז הכרטיס פעיל ואסור להוציא ואם הנורה כבויה אז אפשר להוציא את הכרטיס גם אם הוא עדיים מופיע במחשב שלי..הבנתי נכון?

[attachment deleted by admin]

פורסם

כן. תבדוק במאפיינים של קורא הכרטיסים במנהל ההתקנים אם יש אפשרות להגדיר אותו למיטוב עבור הוצאה מהירה ותראה אם זה משנה משהו.

פורסם

כן. תבדוק במאפיינים של קורא הכרטיסים במנהל ההתקנים אם יש אפשרות להגדיר אותו למיטוב עבור הוצאה מהירה ותראה אם זה משנה משהו.

ניסיתי ושניהם נותנים את אותה תוצאה.

פורסם

הדרייברים של המדפסת עדכניים?

יאפ עדכנתי ועשיתי ריסט.

פורסם

יש לך אפשרות לחבר את המדפסת למערכת 32 ביט כדי לוודא שזו לא בעיית תאימות למערכת ההפעלה?

פורסם

יש לך אפשרות לחבר את המדפסת למערכת 32 ביט כדי לוודא שזו לא בעיית תאימות למערכת ההפעלה?

לצערי לא, בהתחלה התקנתי WIN7 32 אבל יש לי שם באג מעצבן במסנג'ר שב64 ביט לא קיים..וזה פשוט מטריף לי את השכל...

מה שכן, ראיתי ברשת WIN XP 32 LIVE אז אני ינסה אותו...

פורסם
  • מחבר

לא פיתרון ? מה אתה רציני אחי ? אבל זה עוזר..מזה משנה לך אם אתה עושה עכבר ימני על תיקייה או מסיר משורת האייקונים למטה ?

העיקר שאתה מצליח להסיר וזהו !

זה עובד, זה מוציא לי בטוח את הדיסק און קי, אבל ההודעה לא מופיעה...

פורסם

אהה....

חב"לז

כל קוראים של כרטיסים שיש לי (ב USB ) לא אפשר לוציא

אותם כמו אתה רוצה.

כוולם!

קודם מוציאים כרטיס עם קליק ו EJECT ואז מוציא את הקורא.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים