עבור לתוכן

בעיה-ההודעה שאפשר להוציא באופן בטוח USB לא מופיעה.עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום.

כשאני מנסה להוציא "באופן בטוח" USB מהמחשב, אז בדר"כ, או עד היום היתה מופיעה לי הודעה שאפשר להוציא.

פתאום עכשיו ההודעה הזאת לא מופיעה, וכן אפשר להוציא בטוח, אבל ההודעה אינה מופיעה יותר.

יש לי windows 7.

אפשר עזרה בבקשה?

תודה רבה.

פורסם

אם הבנתי אותך נכון אני חושב שנתקעתי בבעיה דומה לשלך.

רכשתי היום מדפסת HP6500 חיברתי כרטיס SDHC לקורא כרטיסים כאשר אני רוצה לנתק את הכרטיס אני לוחץ על EJECT EOS_DIGITAL זה אומר שזה ניתק את הכרטיס אבל בעצמם הוא עדיין מופיע במחשב שלי.

גם לי יש WIN 7

פורסם

שלום.

כשאני מנסה להוציא "באופן בטוח" USB מהמחשב, אז בדר"כ, או עד היום היתה מופיעה לי הודעה שאפשר להוציא.

פתאום עכשיו ההודעה הזאת לא מופיעה, וכן אפשר להוציא בטוח, אבל ההודעה אינה מופיעה יותר.

יש לי windows 7.

אפשר עזרה בבקשה?

תודה רבה.

נתקלתי בבעיה הזו גם אצלי במחשב.משום מה לא קפץ החלון הקטן שקופץ ברגע של הסרת חומרה באופן בטוח.

מה שכן..ברגע לחיצה על "הוצא = עכבר ימני על תיקיית ה USB ב - מחשב שלי" כן מקפיצה את החלון המדובר.

בדוק את זה.זה פיתרון זמני ויכול לעזור לך.ד"א הבעיה אצלי נפתרה מן הסתם רק לאחר פירמוט שהמחשב עבר.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

נתקלתי בבעיה הזו גם אצלי במחשב.משום מה לא קפץ החלון הקטן שקופץ ברגע של הסרת חומרה באופן בטוח.

מה שכן..ברגע לחיצה על "הוצא = עכבר ימני על תיקיית ה USB ב - מחשב שלי" כן מקפיצה את החלון המדובר.

בדוק את זה.זה פיתרון זמני ויכול לעזור לך.ד"א הבעיה אצלי נפתרה מן הסתם רק לאחר פירמוט שהמחשב עבר.

בהצלחה

זה לא פיתרון כי כל פעם לעשות את זה על התיקיה זה משגע..

מעניין למה אם אני עושה את זה בשורת משימות הוא לא עושה לי את זה...

פורסם

ניסית עוד התקנים? אגב לא בדיוק לעניין, אבל אני לא יכול לוותר על הזדמנות להמליץ על התוכנה המוצלחת הזו:

http://safelyremove.com/

פורסם

הכונן לא מופיע.

בתמונה השנייה אפשר לראות שעשיתי קליק ימני על כונן H,לחצתי על EJECT, אך הכונן למרות הכל נשאר.

[attachment deleted by admin]

פורסם

כן, הסרתי את הWIRELESS של מיקרוסופט והוא עדיין נשאר עובד.

ניסיתי להפעיל עכשיו את השלט ולראות אם הוא מקבל אות מהקולט והוא לא, אך הקולט עדיין מקבל חשמל, הנורה עדיין דולקת.

אגב, אפשר לראות שבתוכנה אאפשר בכלל לנתק את הכרטיס, הוא לא מופיע.

פורסם

מה זה הדבר הזה ?.

היתקנתה משהו ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

זו התוכנה שAG43 המליץ להתקין.

ניסית עוד התקנים? אגב לא בדיוק לעניין, אבל אני לא יכול לוותר על הזדמנות להמליץ על התוכנה המוצלחת הזו:

http://safelyremove.com/

פורסם

זו התוכנה שAG43 המליץ להתקין.

:kopfpatsch:

אז מה אתה רוצה מחלונות? תיפנה לזה שכתב התוכנה .

פורסם

:kopfpatsch:

אז מה אתה רוצה מחלונות? תיפנה לזה שכתב התוכנה .

כי גם בחלונות זה קורה?

אחרי שאני מנתק את הכרטיס, הוא עדיין מופיע ופעיל.

פורסם

ההמלצה שלי היא כללית, לאו דווקא לפתרון הבעיה הספיציפית. לעניין - ניסית USB MASS STORAGE DEVICE אחר?

פורסם

ההמלצה שלי היא כללית, לאו דווקא לפתרון הבעיה הספיציפית. לעניין - ניסית USB MASS STORAGE DEVICE אחר?

סליחה על הבורות אבל מה זאת אומרת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים