עבור לתוכן

איפה לקנות מדיות לצריבה?

Featured Replies

פורסם

השאלה היא לא איפה לקנות אלא איזה (חברה) לקנות ?

אני יכול להמליץ לך בחום על DCD  אחלה מדיות לצריבה ללא בעיות ושורדים תקופה ארוכה !

ולא פחות חשוב אם לא הכי חשוב זו חברה ישראלית "קנה כחול לבן"   ;D

לפני שיבוא מישהו מאוכזב מ-DCD אז דע לך שפעם (היו זמנים) המדיות שלהם צלעו וזה מניסיון של אחרים

אני לא צרבתי בתקופה ההיא כך שלא אוכל להכחיש או לאשר זאת

היום מניסיון שלי ושל אחרים (גם אלו שהיו פעם נגד) מסתבר שהם השתפרו פלאים ויש להם היום את המדיות

בין הטובות ביותר בשוק !!

ועוד דבר (ווואו עריכה שלישית  :P ) מאחר והם תוצרת הארץ הם גם זולים - ותחשוב על זה  ;)

טוב, אז ככה, אתה יודע מה? בהתחלה באתי בראש כמו שלך, חברה ישראלית, הדיסקים ניראו בסדר, וקניתי שני חבילות של חמישים דיסקים בסביבות ה 130 שקל, אני מתחיל לצרוב, ה 10 דיסקים הראשונים, הצריבה יוצאת אחלה, התלהבתי, אמרתי לעצמי, שסוף סוף מצאתי את המדיות הקבועות שאני הולך לקנות, אבל......... הסוף עצוב מאד ידידי, אחרי 10 דיסקים בערך, אני מגלה שדיסק אחרי דיסק, הצריבה נידפקת כבר על ההתחלה, עכשיו בטח תחשוב, או קיי אז משהוא לא בסדר בצורב.

נישבע לך יש לי צורב של ריקו כבר קרוב לשנה, אפילו דיסק אחד לא נידפק לי אף פעם!!!, עד שהגיעו הדיסקים האלה, לקחתי את אותו החומר שרציתי לצרוב, והכנסתי מדייה אחרת לצורב, (אפילו ללא ריסטרט, לאלה שחושבים : בטח ניגמרו לו כל משאבי המערכת) והפלא ופלא, יצא כמו שצריך, מנסה לצרוב את אותו הדבר שוב עם הדיסקים של DCD, ו.............לא!!

במילה אחת: א כ ז ב ה. ועכשיו אני לא יודע אם יזכו אותי בחנות שקניתי ממנה כי אני בטח לא יצא פראייר מהעניין!

פורסם

אז ככה.....

השאלה היא לא איפה לקנות אלא איזה (חברה) לקנות ?

אני יכול להמליץ לך בחום על DCD  אחלה מדיות לצריבה ללא בעיות ושורדים תקופה ארוכה !

ולא פחות חשוב אם לא הכי חשוב זו חברה ישראלית "קנה כחול לבן"

דעתי לא השתנתה מסתבר שיש מאוכזבים ויש מרוצים

לפני שיבוא מישהו מאוכזב מ-DCD אז דע לך שפעם (היו זמנים) המדיות שלהם צלעו וזה מניסיון של אחרים

אני לא צרבתי בתקופה ההיא כך שלא אוכל להכחיש או לאשר זאת

ואכן מסתבר שיש מאוכזבי DCD גם היום

היום מניסיון שלי ושל אחרים (גם אלו שהיו פעם נגד) מסתבר שהם השתפרו פלאים ויש להם היום את המדיות

בין הטובות ביותר בשוק !!

עדיין תקף

מאחר והם תוצרת הארץ הם גם זולים - ותחשוב על זה  

מי שמרוצה בוודאי יסכים איתי

שורה תחתונה:

מסתבר שבכל זאת טעיתי בהצהרה גורפת על זה נאמר ...

"מודה ועוזב ירוחם"  

פורסם

DCD מייצרת תקליטורים גרועים. יש לי תקליטורים 8X 12X ו-16X מתוצרתם. כ-20% מהם נפגמו כעבור פחות משנה.

הבעיה נעוצה בציפוי שאינו נשרט אך מתקלף בקלות וזה גרוע יותר כיוון שהתקליטורים נדפקים לחלוטין, ואין אפשרות לשחזר את המידע באמצעות תוכנות כמו CDRDiagnostics שנותנות תוצאות טובות לפעמים עם תקליטורים שרוטים.

מהתקליטורים הנמכרים בארץ אני יכול להמליץ על Verbatim, Maxell, Samsung, Fuji, Kodak, כאשר Kodak ו-Samsung הטובים ביותר לצריבת מוסיקה.

דבר חשוב נוסף הוא שהרבה תקליטורים מיוצרים באותם מפעלים ורק מקבלים שמות מותג שונים, כך שתקליטור של TDK יכול להיות מיוצר ע"י Maxell, לכן כדאי לבדוק על גבי האריזה ובאתר הזה :

http://www.cdmediaworld.com

loop :)

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

קניתי בסוף מדיות של אופיס דיפו ב180 שקל ל100 מדיות. שום בעיה עד עכשיו.. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים