עבור לתוכן

סקר בנושא עזיבת הארץ מתישהו, ולמה?

Featured Replies

פורסם

סעמק איתך בן אדם...

ומה הבעיה בהגדרה שלי לכוסית? :smile1:

• תגובות 146
  • צפיות 11.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אלכס זה העיניין,שמצד אחד יש פה מדינה מודרנית מתקדמת מבחינה טכנולוגית ומכל שאר הבחינות,ומצד שני יש כאן מלחמה תמידית,והמדינות השכנות לנו(סוריה ולבנון לדוגמא) נראות מדינות עניות ומסכנות ליד ישראל.זה מה שמעצבן,שאתה פה בארץ לא יכול לחיות את החיים שלך בשקט בלי שתשמע על איזשהו איום טרור או מלחמה או משהו כזה

איך אפשר לגדל פה ילדים?!

פורסם

חחח מונטג כל מקום אתה נמצא חחח....עדיין חושב על קורס טייס בארה"ב? :P

ןתזכור FBI IS WATCHING YOU

פורסם

אני תומך ברצונו של חן מ!

כשהוא יעבור לארה"ב, סוף סוף יצרפו את ישראל לאיחוד האירופי.

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

זה היה הפוסט הכי טוב שלך בחצי השנה האחרונה :xyxthumbs:

פורסם

בין אם זה בצחוק או לא זו הדעה שלי.

גרתי פה 17 שנים מהחיים שלי, הייתי שנה אחת בארה"ב (סיימתי תיכון שם), יש לי אזרחות אמריקאית, עשיתי 3 שנים בקרבי.

אני כרגע עושה כסף מספיק לכרטיס טיסה ועוד איזה 500 דולר בכיס, ועף מפה לארה"ב לכמה שנים,

הסיבות הם כאלו,

א. אני לא רוצה לעשות מילואים (לפחות לא בזמן הקרוב), די שנאתי את השירות הצבאי שלי ואני לא מתכוון לאכול עוד חרא ממנו. לפחות לא לבולשיט של אימונים וקורסים.

ב. אני רוצה לטוס לטייל בעולם, יש לי כבר עבודה מוכנה בארה"ב עם מגורים.

ג. אין לי תיכנונים ללמוד בזמן הקרוב, אולי בארה"ב נעשה כמה קורסים פשוטים וזהו.

מה שכן אני רוצה לגדל פה את הילדים שלי.

אתה לא קצת סותר את התוכן שבחתימה שלך?

פורסם

^

בכלל לא.

איזה קשר יש לזה שאני מתנגד בכל תוקף לגירוש יהודים אבל עוזב את הארץ מהסיבות שרשמתי?

בגירוש ב2005 בדיוק עברתי לארה"ב ואני מרגיש אשם שלא הייתי פה לעזור למתנחלים במאבק.

פורסם

מה שאמרת מאוד סותר את החתימה שלך - מצד אחד אתה תומך במאבק שעיקרו הוא "זו הארץ שלנו ולכן אנו חייבים לגור בכולה" ומצד שני אתה עוזב את הארץ. :bash:

פורסם
  • מחבר

ולמה לא לעזוב בדיוק?הכל כל כך טוב פה שאפשר להגיד נבנה פה חיים משפחה ילדים והכל?

פורסם

מה שאמרת מאוד סותר את החתימה שלך - מצד אחד אתה תומך במאבק שעיקרו הוא "זו הארץ שלנו ולכן אנו חייבים לגור בכולה" ומצד שני אתה עוזב את הארץ. :bash:

+1

^

בכלל לא.

איזה קשר יש לזה שאני מתנגד בכל תוקף לגירוש יהודים אבל עוזב את הארץ מהסיבות שרשמתי?

בגירוש ב2005 בדיוק עברתי לארה"ב ואני מרגיש אשם שלא הייתי פה לעזור למתנחלים במאבק.

במקום "יהודי לא מגרש יהודי", הייתם צריכים לאמץ את הגישה "יהודי לא נאבק ביהודי". גם בארה"ב היו מלחמות אזרחים על שטחים, גזענות, עבדות ושאר ירקות של צפ]ון מול דרום. איך אתה חושב נוצרו הגבולות של כל מדינות האיחוד ? בהסכמים? לא, הם עוצבו בדם אזרחים עם שכל.

פורסם

סעמק איתך בן אדם...

ומה הבעיה בהגדרה שלי לכוסית? :smile1:

Regina Hall ,נו באמת ,היא אפילו לא כוסית בתור milf ,בטח שלא בתור כוסית בכללי .

פורסם

חן באמת שקשה להתייחס ברצינות למה שאתה אומר.

למה להישאר?

כי בכל מקום ירדפו אותנו, זו הארץ שלנו.

יש אנשים שנחלמו ועבדו קשה כדי שיהיה לנו מקום משלנו.

על השואה שמעת, נכון?

פורסם

אני נלחמתי בארץ הזו כמו הרבה אחרים.

אני עובד קשה מאוד

אני לומד קשה מאוד

אני לעולם לא יכול לקנות דירה ...בארץ הזו

פורסם

למה שיהודי יחיה, למשל, בגרמניה? גרמניה זאת מדינה לעם הגרמני. ישראל היא מדינת העם היהודי.

רע פה? תתחיל לעשות שיהיה פה יותר טוב. אנשים מצליחים למרות הכל להיות אזרחים תורמים ומועילים, ולמרות הכל לישראל יש אקדמיה מובילה בהרבה תחומים, ולמרות מערכת החינוך הגרועה יש כאן מדליות זהב באולמפיאדות בפיזיקה. אתה יודע למה? כי יש כאן אנשים שהגישה שלהם הפוכה לגמרי לגישה שלך.

פורסם
  • מחבר

ברור שעל השואה שמעתי,אני לא מאמין שיש מישהו שלא שמע על השואה

ברור שאני ידוע שיש אנשים שעבדו מאוד מאוד קשה כדי שיהיה לנו מקום לחיות,זה לא מובן מאליו שאנחנו כאן

אני מבין שאני חיים פה טוב למרות המצב הביטחוני,אבל אני לא מצליח להבין איך זה לא מפריע להם?כאילו למה הם לא אומרים בואו ניקח את הילדים וניסע לחול ונגור שם?יהיו לנו שם בתי ספר הרבה יותר טובים,יהיה לנו שקט מבחינה ביטחונית,והכל יהיה טוב ויפה

מה,הם מרגישים זרות מסויימת שם?הם מרגישים לא בנוח לחיות שם בגלל שהם התרגלו לחיים כאן וחיו כאן כמה עשרות שנים טובות?

peach,למה אתה מתכוון שאתה אומר שהגישה שלהם הפוכה לגמרי מהגישה שלי?כאילו שהם אומרים,רע פה או לא רע פה,אנחנו ניהיה אזרחים טובים ונתרום למדינה עד כמה שנוכל כדי שלכולם יהיה כאן טוב,או משהו בסיגנון הזה?

הנה,כל הזמן יש כל הזמן פרסומות של "ישראל מיתייבשת",ישראל מיתייבשת"

נעים לך כל הזמן לשמוע שעוד מעט אם לא נחסוך מים הכינרת תתייבש לגמרי ולא יהיו מים?

ואתה אומר למה שיהודי יחיה בגרמניה...למה המון יהודים ישראלים החליטו לעזוב את הארץ ולהגר לארה"ב\קנדה\אירופה?

gsm,למה אתה לא תוכל לקנות דירה במדינה הזו לעולם?בגלל יוקר המחייה והדירות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים