עבור לתוכן

מסך + windows + Ubuntu + תקלות + מסך כחול

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב חדש. שלושה חודשים. עדיין לא עבדתי איתו יום שלם ללא תקלות.

נתונים:

1. כרטיס מסך : ATI, Gigabyte, HD 4670

2. מסך : BENQ G900w lcd, 19

3. מערכת הפעלה : windows and linux ubuntu

windows לא עולה. מסך כחול לזמן קצר מאוד, אנני מספיק לקרא את הכתוב. רואים על המסך (למטה) ספירה נראה לי זיכרון.

עם מסך אחר, גם במעבדה וגם אצלי בבית, מסוג SONY ישן מאוד, LCD בן כ 10 שנים. ה windows עולה ללא בעיות.

Ubuntu עולה ללא בעיות. עובד איתו (תוכניות ב C למשל) + אינטרנט. לעיתים רחוקות קריסה כאשר אני באינטרנט. מה זאת אומרת קריסה. העמוד נתקע + ה - firefox נסגר. מנסה לפתוח שוב. גורנישט. restart קשה וכוחני, תוצאה - > עובד.

מי שמכר לי את המחשב, אומר שיש לי בעיה במסך. האם הגיוני? אם כן, אז למה עם ה לינוקס הכל כמעט בסדר. לפחות המערכת עולה.

אודה לדעותכם.

פורסם

יש לי בעיה אחרת אם מחשב ומסך LCD

אני מקליק אל משהוא - המסך מתכבה לשניה ונדלק. בעיית תוכנה ? (לפחות - בעיה במחשב עצמו ?)

אני מחליף את המסך עצמו וזה מסתדר - בעיה במסך ?

תנסה לחבר את המסך אם vga במקום dvi או ההיפך

תשנה רזולוציה למשהוא אחר (לצורך הבדיקה) ותבדוק אם יש בעיה

פורסם
  • מחבר

הייתי ב DVI

now

vga

Gornisht[br]פורסם בתאריך: 2.07.2010 בשעה 15:03:53

בקשר לרזולוציה :

ה - windows כלל לא עולה.

כשאני אומר לא עולה .

עולה המסך המבקש סיסמא: אני כותב את הסיסמא ובשלב הבא מגיע המסך הכחול והמחשב עובר ל restart.

עולה מגיע ל grab וחוזר חלילה.

פורסם

תתקין למסך בוינדוס דריבר של generic vga או משהוא כזה (חשוב שיהיה דרייבר שלא תומך ברזולוציה המלאה של המסך החדש) ותנסה לעלות

בלינוקס תבדוק אם נשאר משהוא מהפיירפוקס ב task manager ותהרוג אותו - לא נראה לי קשור למסך

פורסם

דבר ראשון,

תנסה לבדוק את הזיכרון שלך עם MemTest86

אם הוא מראה על שגיאות, תבדוק כל פעם סטיק אחר (אם יש יותר מאחד) עד שתמצא את הבעייתי/בעיתיים מביניהם.

תנסה גם בסלוטים שונים כל פעם, לפעמים הבעיה בסלוט בלוח אם ולא בסטיק עצמו.

אם יש לך מסך אחר, תנסה לבדוק את המחשב עם מסך אחר ותראה אם זה עוזר. וגם אם יש לך מחשב אחר אז תנסה

לבדוק את המסך הזה עם מחשב אחר ותראה אם הוא מראה בעיות פתאום.

אני חייב להודות שאף פעם לא ראיתי בעיה במסך שגרמה למחשב לקרוס... מקסימום המסך לא הציג כפי

שצריך את מה שהיה צריך להציג, אבל לקרוס? זה כבר נשמע מוזר...

בכל מקרה, תריץ memtest ותראה אם זה עובד, אם ה-Memtest יעבור לפחות שתי איטרציות ויהיה תקין, אז נמשיך לבדוק דברים אחרים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

אני מנסה את כל ההנחיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים