עבור לתוכן

קירור לI7 860 ללא אוברקלוקינג,,,,

Featured Replies

פורסם

מה המערכת קירור פאסיבית הכי משתלמת למעבד הספציפי הזה?

עניין האוברקלוקינג לא מעניין אותי :( אז אשמח להמלצתכם.

אני משתמש במחשב ב99% מהזמן לפוטושופ אם זה משהו שצריך לקחת בחשבון.

בברכה,

אורי

פורסם

לא חושב שמומלץ לנסות לקרר מעבד כזה פאסיבית, לא בטוח שהקירור יתמודד בצורה טובה עם פליטת החום כאשר המעבד בעומס.

אתה מחפש קירור שקט? כי יש אפשרויות מספיק שקטות שאינן פאסיביות, כשהמשתלמת ביותר היא ה-Mugen II.

בכל מקרה תעדכן תקציב ואפשר יהיה לבחון אפשרויות מסוימות לקירור פאסיבי, אך זה גם תלוי בסירקולציה במארז שלך.

פורסם
  • מחבר

אני עם מארז פול טאוור של צ'יפאטק,,,לגבי התקציב,,,,הוא לא מוגבל אם כי אני לא רוצה להשקיע יותר ממה שצריך.

בברכה,

אורי

www.uriavitan.com

פורסם

תראה, בעקרון אני לא ממליץ לקרר מעבד כזה פאסיבית. קירורים פאסיביים לא מיועדים למעבדים מהסוג הזה שהם בשורה התחתונה מעבדים לביצועים.

ניתן לרכוש קירור פאסיבי כדוגמת Schyte Ninja שבתצורה מסוימת עשוי להספיק. זה בעיקר תלוי בשימושים שלך ועד כמה המעבד מתחמם בעבודה השוטפת שלך. תוכל לעקוב אחר הטמפ' הנוכחיות בעזרת תוכנה כמו HWmonitor.

אם אתה מחפש שקט או קירור טוב יותר מהסטוק יש מספר אפשרויות שאינן קירור פאסיבי. ה-Freezer 7 rev B תהיה אפשרות זולה ומשתלמת, שקטה אך לא לגמרי חרישית. בעוד כ-50 שקל יש את ה-Mugen II שהוא לדעתי הקירור המשתלם ביותר עבורך. גם מציג יכולת קירור טובה מאוד וגם שקט (וגם תמיד תוכל להחליף את המאוורר שלו למשהו יותר שקט למרות שאני לא חושב שיהיה צורך). כשהמאוורר מסתובב ב-900~ סל"ד הוא כמעט חרישי.

באמת שאין צורך יותר מזה אפילו אם בעתיד תרצה לבצע OC מסוים.

עריכה: וכמובן, אם אתה מחפש קירור פשוט ושקט (וזול) יש את ה-Alpine 11 Pro Rev. 2 שללא OC מתאים בהחלט.

פורסם

אויש נו.. עזוב כמעט חרישי.. גם אם תצמיד את האוזן למוגן 2 לא תשמע אותו.

קירור פאסיבי זה פשוט שטות (בעיקר למעבד כזה) תאר לך שיא החום, אתמול היה אובך ונראה אם המעבד לא מגיע בקלות ל70 מעלות.

פורסם

פותח התרד קירור פאסיבי למעבד הזה פשוט לא יעבוד ! אתה צריך מארז גדול עם סירקולציה טובה מאוד..

מה שאומר שיהיהו לך מאווררים במארז שיעשו יותר רעש מהקירור עצמו..

ולכן קירור חזק עם מאוורר חרישי זה הפיתרון בשבילך..

כמו כן תוריד את סימני הפיסוק המיותרים מהכותרת..תודה..

פורסם

אותה שאלה בדיוק נאמר בתקציב של 130 ש"ח, מה גוף הקירור הכי טוב (וגם פשוט להתקנה)?

והאם הוא משמעותית טוב מקירור הסטוק של המעבד.

פורסם

coolermaster TX3.

הרבה יותר שקט ויעיל מסטוק

פורסם

מדובר בתקציב של 130 ש"ח.. ברור שהמוגן הרבה יותר שקט מהTX3

פורסם

מדובר בתקציב של 130 ש"ח.. ברור שהמוגן הרבה יותר שקט מהTX3

האם המוגן גם מקרר משמעותית טוב יותר, או רק שקט יותר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים