עבור לתוכן

חיבור שני מסכים !

Featured Replies

פורסם

שלום..

אני מעוניין לחבר שני מסכים אחד של 23 אינ'צ ואחד של 20 אינ'צ סתם כדי לחוות תהרגשה במשחקים על שתי מסכים

עכשיו מסך אחד ה23 אינצ של סמסונג p2350 והשני של פיליפס משהו כמו שנה פלוס מינוס יש לי אותו..אגב אני מוכר אותו..

כרטיס מסך HD5770 איך אני אמור לחבר את שניהם? שכאילו כל השולחן עבודה יהיה מחולק כזה לשניהן ובמשחק הם יראו ביחד.

אם אפשר בכלל..

פורסם

פשוט תחבר ותגדיר extended desktop.

אין פה שום דבר להסתבך איתו.

פורסם
  • מחבר

חח בשבילך אולי :yelclap:

אבל בשבילי :s05: :s07::bash::nixweiss::kopfpatsch:

חח אתה יכול להגיד במפורט מה לעשות לאן לחבר כל חיבור כמה חיבורים לחבר ואיפה להגדיר את מה שאמרת? תודה מצטער על הבורות..:/

פורסם

אם זה "סתם כדי לחוות תהרגשה במשחקים על שתי מסכים" כפי שאתה אומר...

וותר על הרעיון. לא תפיק כלום וסתם תבזבז זמן.

פורסם
  • מחבר

קשה לעזור? אני אם אני יודע משהו בכיף אני עוזר פה לאנשים בפורום..התעצלתם לכתוב שני שורות כמו בנאדם ולעזור לו ?

תודה באמת אחלה פורום אתם :argue:

בבקשה תנסו לעזור..

חיברתי את שני המסכגים כרגע אחד עם החיבור הכחול הזה אבל עם מתאם כזה והשני עם כבל לבן שחור כזה..

עכשיו מה משנים באוברדרייב בבקשה @

פורסם

קודם כל אני מציע לך להרגיע את הטון שלך ולכתבו כמו בן אדם בוגר.

אם אתה מחפש להמשיך דיונים בצורה כזאת אתה מוזמן לעבור לFXP.

אפילו לא כתבת בצורה ישירה או עקיפה מה כבר ניסית לעשות ואיפה עצרת אז לאיזה עזרה אתה מצפה פה?

אגב, מה ש QttP הוא נכון לגמרי.

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני מציע לך להרגיע את הטון שלך ולכתבו כמו בן אדם בוגר.

אם אתה מחפש להמשיך דיונים בצורה כזאת אתה מוזמן לעבור לFXP.

אפילו לא כתבת בצורה ישירה או עקיפה מה כבר ניסית לעשות ואיפה עצרת אז לאיזה עזרה אתה מצפה פה?

אגב, מה ש QttP הוא נכון לגמרי.

למה להרגיע תטון ממתי הוא היה גבוה בכלל..ומה הקשר FXP? מה אתם כאילו יותר טובים מFXP? טוב אנלא יכנס לוויכוח פה.

אני ביקשתי עזרה ואתם ישר שללתם ואמרתם לי לא לעשות זה לא נראלי עזרה כי איזה דבר רע יכול להיות בזה אנל'א מבין..

אם היה משהו בנימה שלי פוגע אז מצטער..

טוב אני יכתוב תבעיה ותנסה לעזור לי אם אתה יכול..

חיברתי את שניהם הכל עובד טוב יפה אבל במסך המרכזי הוא מראה את הכל כאילו תאתר וזה..ובמסך השני זה מראה תתמונה של הסקטופ..של המכוניות יעני..אני יכול להעביר תעכבר גם..עכשיו אני רוצה נגיד שהכל יהיה מחובר זה אפשרי?

פורסם
  • מחבר

הבנתי אתם לא רוצים לעזור לא משנה..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה שאתה היחיד שעוזר.. :yelclap:

אבל לי יש של אטיי HD5770 והדריבר או מה שלא יהיה קצת שונה..

מישהו יכול להסביר לי קצת יותר לעומק או שלהביא סרטון ? בבקשה?

פורסם

אם יש לך וינדוז 7:

Winkey + P --> Extend אמור לעשות ת'עבודה.. בכל מקרה אין לי ניסיון עם ATI אז.. בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אם יש לך וינדוז 7:

Winkey + P --> Extend אמור לעשות ת'עבודה.. בכל מקרה אין לי ניסיון עם ATI אז.. בהצלחה.

לא הבנתי איפה לרשום כל דבר ובאיזה סדר לפי מה שאמרת למעלה..

תודה סליחה אני קצת לא מבין בכל הקטע הזה מצטער.. :bash:

פורסם

הוא התכוון שתלחץ במקלדת על הכפתור של החלונות (בין ה ALT לבין ה CTRL) ובזמן שאתה לוחץ על זה, תלחץ גם על האות P

שם תבחר EXTEND

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים