פורסם 2010 באוקטובר 2615 שנים נראה לי דווקא JPH, היא לפחות תפקדה הכי סביר אצלי עם המכשיר הקודם (מאמין שגם במקרה הזה זה יהיה אותו דבר)...
פורסם 2010 באוקטובר 2615 שנים אני משתמש בJPH+OCLF+GPSopt (כן, עדיין, מחכה בסבלנות לעדכון שהם לא יסירו מהאתר שלהם), וWaze מקבל פיקס תוך בערך חצי דקה ודי מדייק. מצד שני אני בודק אותו בהליכה . לא עובד בכלל בתוך בניינים. (בניגוד לנוקיה 5800 הישן שלי).
פורסם 2010 באוקטובר 2615 שנים נראה לי דווקא JPH, היא לפחות תפקדה הכי סביר אצלי עם המכשיר הקודם (מאמין שגם במקרה הזה זה יהיה אותו דבר)...אז סגרנו על JPA ;Dאם יש לך מחשב נייד נורמלי שאפשר להרביץ תצריבה on the fly אז בכלל אפשר להשתגע
פורסם 2010 באוקטובר 2615 שנים לא נכון ,סידרו את חיישן הקירבה בגירסה 4.1 לא נכון! אתה מדבר בתור בעל אייפון או בתור מישהו ששמע שסידרו את זה?כי לאח שלי יש גרסה 4.1 והחיישן קרבה ממש אבל ממש לא סודר....יכול להיות שאחרים פחות סובלים מהתופעה אבל עובדה שעדיין יש לו אותה, ובגדול.אין כמעט שיחה שלי איתו שלא מתנתקת לפני הזמן / הוא שם אותי על MUTE בלי שהוא לחץ על כלום / שלל תופעות אחרות שבהן חיישן הקרבה מקבל חיים משל עצמו.
פורסם 2010 באוקטובר 2615 שנים יש מצב שעדיין לא התקנתי לעצמי הגדרות MMS? זה לא בא אוטומטי עם הודעת הOTA ששלחתי לאורנג'?
פורסם 2010 באוקטובר 2615 שנים ה UWAP 3G מתקין את עצמו, עבור ה MMS מתקבלת הודעת שגיאה - כנראה שככה זה אמור להיות.
פורסם 2010 באוקטובר 2615 שנים עם ה OTA אצלי התקבלה הודעת PIN # שבה הזנתי 0000, ואז הופיעו שני שלבים של הגדרות, כאשר עבור כל אחד מהם צריך לבצע התקנה ידנית (הקלקה על Install). תחילה האינטרנט, ואחרי זה ה MMS - כשאני מנסה להתקין את ה MMS אצלי, קופץ חלון שאומר שההתקנה נכשלה וזהו.
פורסם 2010 באוקטובר 2615 שנים לא ניסיתי, אבל אני די משוכנע שזה לא יעבוד (וגם ככה אינני ממש זקוק לזה).אתה מצליח להתקין את שני החלקים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.