פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים אולי הוא לא מגן טוב, בעצם הוא מגן זוועה, אבל לא יודע מה איתכם הכיסוי הזה פשוט שקסי הוא מפלסטיק למי שתוהה והוא לא מרגיש זול(יותר מידי ) הכיסוי טוב בשביל לעשות רושם טוב על אנשים אם בא לכם ולא מעבר. [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים טוב, אספתי את המכשיר שלי מהמכס. קושחת JM1 והמכשיר מאפשר BL + Recovery. סוף סוף קצת מזל טוב... אני עוד צריך לשלוח את שלי לאנגליה אבל חשבתי אולי פשוט יותר וזול יותריהיה כבר לעשות JTAG למכשיר בארץ, מה דעתכם?
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים JTAG תצטרך אם התיקון מXDA לא יצליח (רוב הסיכויים שכן)אבל זה לא יהיה זול - 500 ש"חואני הייתי נמנע מלפתוח את הטלפון אלא אם חייבים
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים רוב הסיכויים שכן יצליחהשאלה היא אם זה סיכון שאתה מוכן לקחתכי אם זה לא מצליח, זה אומר לפתוח את המכשיר, JTAG ו500 ש"ח
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים לי היתה את הבעיה ששלושת הכפתורים לא עבדו.. ועשיתי את התיקון שיש באתר xda והכל עובד השתמשתי בעידכון היותר חדש שלהם בתגבוה 124 באותו הפוסט.
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים מה שכן, מי שעושה את התיקון צריך לבדוק לפני כל צריבה שהרום הוא לא LOW PACKAGEרומים כאלו (כמו JPA למשל) כוללים BOOT וSBL והם פשוט ידרסו את התיקון והמצב יחזור לקדמותוהדרך הכי פשוטה להתמודד עם זה היא פשוט למחוק את הקבצים הנ"ל מהTAR לפני שצורבים
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים אולי הוא לא מגן טוב, בעצם הוא מגן זוועה, אבל לא יודע מה איתכם הכיסוי הזה פשוט שקסי הוא מפלסטיק למי שתוהה והוא לא מרגיש זול(יותר מידי ) הכיסוי טוב בשביל לעשות רושם טוב על אנשים אם בא לכם ולא מעבר. y_a_n_i_k תתחדש, הכיסוי ניראה טוב... אבל בהחלט לא יגן יותר מידי מדפיקות
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים GPS? לבינתיים על סמך GPS TEST בלבד - כשהמכשיר על הגב והצג מופנה לכיוון התקרה, הסיגנל נע בסביבות ה 30dB עם דיוק של 30 מטרים - כשאני מפנה את הגב לכיוון התקרה, הסיגנל קופץ ל 40~ עם דיוק של 5 מטרים. נבדק ללא AGPS. אותם Blackouts כל 20-30 שניות, בהם המכשיר מזהה מחדש את כל הלווינים (עמודות אפורות) - קושחת JM1. עושה רושם שכל התהליך שעברתי היה די מיותר, אין עוד טעם לנסות ולייחל ל GPS טוב יותר, אולי רק כשהפרויו הרשמית סוף סוף תצא.
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים y_a_n_i_k תתחדש, הכיסוי ניראה טוב... אבל בהחלט לא יגן יותר מידי מדפיקות תראה אותו מחר : 40 שקל הכי זול שמצאתי
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים פרויו רשמי + עברית בשבוע הבא?... http://www.facebook.com/SamsungMobileArabia/posts/162805570407142
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים זה עניין של עשר דקות לסדר עברית בjpmבלי פאקים בכלל? כלומר חוץ מזה שאין ישור נורמלי ב exchange כל השאר פיקס כמו בJPA?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.