עבור לתוכן

בעייה במחשב נייד לא נדלק זקוק ליעוץ.

Featured Replies

פורסם

ברשותי מחשב נייד דגם - Gatewey ML6714 , המחשב בן כשנתיים וחצי ולפני כחודש איבדתי את השנאי מתח. השבוע רכשתי שנאי חדש, כשחיברתי את המחשב למתח בעזרת השנאי המחשב מסרב להדלק. לקחתי אותו לבדיקה במעבדה השנאי נבדק ונאמר לי שהוא בסדר וגם מספק מתח יציב. אבל הטכנאי לא מצא את התקלה והודיע לי שהתיקון יעלה 600 ש"ח אם הוא יצליח לתקן ובמידה ולא לא ידרוש תשלום, אבל מייד הוסיף שהוא מוכן לקנות את המחשב ב 500 ש"ח במצבו הנוכחי למרות שבאתר הם מציינים שהם נותנים פרוט מדויק של התקלה. הלכתי למעבדה נוספת והסיפור חזר על עצמו פחות או יותר. וזה לא השאיר עלי רושם חיובי למרות שאני יודע שחומרה במחשבים ניידים זה עניין קצת יותר מסובך.

והשאלה שלי היא, אם למישהו יש רעיון? או מכיר מעבדה אמינה?.

אשמח לתגובות...

פורסם

ראשית כל אינני יודע איה אתה גר, אולם לי היה ניסיון לא רע עם מעבדת נטקס מחשבים בהר הצופים. לגבי הנייד שלא נדלק, לי לפני כמה חודשים הייתה בעיה דומה. טכנאי אמר לי תנסה לחבר את המחשב ישירות לחשמל בלי סוללה ותראה אם נדלק. כמו כן, אתה אומר שאתה משתמש בשנאי חלופי. בדוק שהוא מתאים למחשב שלך. בדוק בתווית של המחשב איזה V (וולט) הוא צורך ואיזה A (אמפר) הוא צריך ואז ודא כי השנאי שרכשת מוציא את אותם הספקים (התאמה למשל במקרה שלי צריך שנאי שיכול להיות מכוון על 15V וצריך להוציא הספק של 5A אם זה לא תואם את של המחשב שלך זה לא יעבוד)

פורסם
  • מחבר

המעבדה שבדקה לי את המחשב היא בתל אביב אבן גבירול 101 , הטכנאי בדק גם עם השנאי שלו והמחשב לא נדלק, אך אני אבדוק אם אפשר להסיג שנאי מתח מקורי למחשב שלי.

בכול מקרה תודה על התגובה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים