פורסם 2010 ביוני 2915 שנים אז ככה יש לי בעיה בהרד דיסק יש לי 2 הרדיסקים מחוברים למחשב אחד שכולו מלא במידע שלי ואחד ריק שתכננתי לעשות ממנו דיסק גיבוי.. אבל יש בעיה איך שאני נכנס אליו כל המחשב נתקע.. וזה מחייב ריסטארט.. האם יש דרך לסדר אותו? נסיתי את התוכנה HDD Regenerator אבל ברגע שאני מפעיל אותה המחשב נתקע נסיתי פירמוט ב-58 אחוז נתקע.. מקווה שלא קרה לו כלום
פורסם 2010 ביוני 3015 שנים נסה לחבר אותו במחשב אחר, ולפרמט אותו. אם עדיין הבעיה ממשיכה תביא דיסק חדש. לא ממשיכה, תבדוק מה הבעיה במחשב שלך. אולי גם כבלים או בעיה אחרת.
פורסם 2010 ביוני 3015 שנים מחבר נסה לחבר אותו במחשב אחר, ולפרמט אותו. אם עדיין הבעיה ממשיכה תביא דיסק חדש. לא ממשיכה, תבדוק מה הבעיה במחשב שלך. אולי גם כבלים או בעיה אחרת.נסיתי הכל !! כלום לא עובד..הוא נתקע על 58 אחוז בפירמוטוכאשר אני מגיע לגיגה ומשו באחסון הוא נתקע כל פעםנראה לי זה סקטור פגוםיכל להיות ? ואם כן אפשר לתקן אותו /לבטל אותו שההרד דיסק לא יקרה אותו?
פורסם 2010 ביוני 3015 שנים מחבר ניסית לראות מה chkdsk מספר לך או בכלל לביעזר בתוכנת דיאגנוסטיקה של היצרן?איך שאיזה תוכנה מתעסקת עם ההרד דיסקכל המחשב נתקע ..נסיתי שוב פרמוטהגיע ל-58 אחוז חיכיתי איזה שעה - שעתיים עלה עוד אחוזיכל להיות שזה מתקן כרגע את ההרד דיסק?מקווהשכןיש שמה פול דברים..
פורסם 2010 ביולי 115 שנים בסדר, כולם הבינו שהמחשב נתקע ושאי אפשר לפרמט. תמשיך הלאה, העלו שני רעיונות לא רעים בכלל, chkdsk וחיבור למחשב אחר.. תנסה ותעדכן עם מידע חדש.עוד דברים שניתן לנסות זה כבל SATA שונה וחיבור SATA אחר בלוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.