עבור לתוכן

דיסק קשיח SATA 3

Featured Replies

פורסם

רציתי לשאול דיסקים קשיחים בSATA 3 מתחברים בחיבור רגיל כמו SATA 2 או שצריך חיבור מיוחד כמו למשל בדיסק קשיח הזה Western Digital 1TB 3.5 64Mb SATA III WD1002FAEX Black האים אני צריך חיבור מיוחד או שרק הטכנולוגיה היא SATA 3 ואני צריך חיבור רגיל??? :-\

פורסם

חיבור רגיל. ההרדיסקים האלה לא משתלמים ועדיף לקנות כונני SATA2 מקבילים.

פורסם
  • מחבר

לא משתלמים ,מאיזו סיבה?

פורסם

מהסיבה שהם יקרים יותר ממקביליהם בתקן SATA2 ללא תוספת ביצועים (או תועלת כלשהיא מעבר ל"יש לי SATA3 איזה כיף לי").

פורסם

למכור כוננים עם ממשק SATA 6.0Gb/s כשכוננים מכניים אפילו לא קרובים לנצל את תקן SATA 3.0Gb/s = זה פשוט עניין שיווקי.

ועובדה שאתה שואל למה הם לא משתלמים, זה מפליא אותך, זה אומר שהטריק השיווקי הזה עובד. את הלא מתמצאים בנושא לא מעניין שום דבר מלבד שהתקן מאפשר רוחב פס כפול, ואם הביצועים באמת היו כאלו אז המחיר היה בשמיים.

פורסם
  • מחבר

ל ag43 מבחינת מחיר הכונן הזה ספציפית הוא לא כול כך יקר עיניין של 485 ש"ח כך שלא מובן לי הקטע של "יש לי כונן SATA 3" אים אני יכול כמעט באותו סכום יחסית לכוננים אחרים לקנות SATA 3 כונן אז למה לא?.

ולנייק אני האחרון שיצליחו לעבוד עליו מבחינת שיווקית,אבל אני יענה לך כמו ל ag43 אים אני באותו סכום יכול לקנות כונן SATA3 ועוד הבלק שהביצועים שלו יותר טובים אז למה לא?.

פורסם

כי הביצועים שלו לא באמת יותר טובים...

כמו שאמרו לך , זה עניין שיווקי , בהארד דיסק מכני המגבלה היא לא ברוחב הערוץ של הSATA , היא בהארד דיסק עצמו...

פורסם
  • מחבר

שיווקי או לא זה אותו מחיר כך שהשיווק לא משנה.

בכול אופן תודה למגיבים המיומנים.

פורסם

א. זה יקר יותר

ב. ^ זו לא הנקודה. זה פחות מהיר. ממשק החיבור לא אומר כלום על הביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים