עבור לתוכן

קירור עבור Phenom II X4 945

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מבקש המלצה עבור קירור עבור הPhenom II X4 945 של AMD.

יש לי ניסיון טוב עם היחידות קירור של זאלמן, לכן חשבתי ללכת על CNPS9700 או על CNPS9900.

המעבד עתיד לעבור OC אבל לא בזמן הקרוב לכן בתור התחלה אני ישאר "מקורי"

תגובות והצעות יתקבלו בשמחה.

תודה!

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין שמדובר בסוקט AM3 :xyxthumbs:

פורסם

הקירור הכי משתלם לאור העובדה שאתה מתכנן OC הוא ה-Mugen II rev b.

פורסם
  • מחבר

במילה אחת? ענק!

הוא מאוד מאוד גדול, הבנתי שהוא מאוד מומלץ, אבל אני רואה שהוא ענק מידי בשבילי.

יש לו מתחרה בולט בשוק? אין לי בעיה להשקיע קצת יותר.

פורסם

כל גופי הקירור ה"רציניים" הם גדולים זה בדיוק אחד הגורמים שעושים אותם כל כך יעילים.

אתה יכול להסתכל על ה-Freezer 7 rev B או Freezer 64 (שהם למעשה אותו גוף קירור). הם קצת קטנים יותר ויספיקו לך ל-OC סביר.

פורסם

הFREEZER 7 יספיק לOC ממוצע..אבל בקת יותר יש לך את הMUGEN 2 שיהיה מצויין..

חב לוותר על זה..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות המהירות.

אני בתקופה הראשונה/קרובה יעבוד רגיל ללא OC זאת לא הדאגה שלי.

אני מחפש גוף קירור צנוע יותר, למרות שאני יודע ומאמין לכם שזה הטופ.

איזה מהגופי קירור הקטנים עם/בלי מאוררים הם הטופ של הקטנים או כאלו שמתקרבים לגדולים?

אין לי בעיה לקחת דגם מובחר/יקר של חברה מסויימת לדוגמא זאלמן, טארמלטק ועוד.

ושוב פעם תודה!

פורסם

אם אתה לא מתכנן OC אתה יכול להישאר עם הסטוק או להחליף לאחד מדגמי ה-Alpine של Arctic cooling שהם זולים, שקטים יותר ומקררים מעט טוב יותר מהסטוק. כמובן שלמטרות OC הם לא מתאימים ולכן כשיגיע מועד ה-OC תצטרך לקנות גוף קירור חדש.

אני לא רואה טעם לקנות עכשיו גוף קירור יקר יחסית שאינו מציג ביצועים ששווים זאת כשיש במחיר דומה לו גופי קירור עדיפים.

אבל אם אתה מתעקש אני מניח שהזלמן הזה או כל גוף קירור אחר שמוצא חן בעינייך יעשה את העבודה (בטח בסטוק) וזה כבר שיקול שלך.

כדי לבדוק מי מביניהים (או אחרים) עדיף אפשר למצוא מבחני ביצועים ברשת.

פורסם
  • מחבר

כן, אני יודע שאם אני לא מתכון לעשות OC אז אפשרי להיות עם הסטוק ולחסוך את הכסף

אבל אני מחפש משהו קצת יותר טוב מהסטוק.

יש דגם טוב של זאלמן שאתה יכול להמליץ לי עליו ספציפי מניסיון שלך כמובן?

ובו זמנית אני גם יתחיל לבדוק מבחני ביצועים ברשת, תודה!

פורסם

תראה, את ההמלצה שלי על גוף קירור נתתי. מחירם של הזלמנים מופרך לגמרי ביחס לביצועים שלהם. בייחוד כשיש לך את ה-Freezer וה-Mugen ואת גופי הקירור של Noctua כגון U12-SE וה-NH-D14 (אבל גם הם גדולים) באותה רמת מחיר.

אני לא רואה שום טעם לקנות גוף קירור מעבר לסטוק או ל-Alpine אם לא מתוכנן OC, זה ממש בזבוז. לעומת זאת אם כבר מתכננים OC ועוד מקציבים לגוף הקירור תקציב מכובד אז קיימים בשוק פתרונות הרבה יותר יעילים ומשתלמים.

אם ננעלת על הזלמן מכל סיבה שהיא, אז בבקשה, זה לא שאני מנסה לשכנע אותך לא לקנות אותו או אומר שהוא גרוע. אני רק מציג את הדברים כמו שאני רואה אותם.

פורסם

הZALMANים לא בדיוק מציאה..גדולים יותר ממה שאתה חושב..יקרים יותר..רועשים יותר והכי חשוב..יקרים יותר ובעלי ביצועים בינונים..

לא סתם ממליצים לך על משהו ספציפי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה לכם!

נתתם לי חומר למחשבה, אני חייב לראות את הגוף קירור בעיניים ומה גם לקוות שהוא לא יתנגש לי במשהו

נתקלתי באשכול של בחור שהיה חייב לבטל טרייפל של זיכרונות בגלל שהמאורר של הגוף קירור נגע לו בזיכרון.

אבל אני יבדוק אותו.

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים