עבור לתוכן

בעיה - מסך כחול, ווינדוס XP

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כמה פעמים והיא החמירה בזמן האחרון, המחשב פשוט קורס ומופיע לי חלון כחול כאשר ישנם שני הודעות שגיאה עיקריות

IRQL not less or equal

-

Page Fault In Non Paged Area

המחשב קורס בכמה מקרים, שאני משאיר אותו דלוק לאורך הלילה רוב הפעמים שאני קם יש הודעת שגיאה, שאני משאיר תוכנות הורדה פועלות כמה שעות, משחקים למינהם, לפעמים אפילו סתם בגלישה באינטרנט קרה לי גם כמה פעמים שניסיתי להעלות תמונות.

יש לי ווינדוס XP

אם אתם צריכים קצת מפרט אז -

AMD 64 X2 Dual

core+ 6000

3.01 GHz

2.00 GB של RAM של G.skill שניים של ג'יגה.

ATI HD4600

תודה מראש !

פורסם

זה יכול לקרות גם בעקבות תוכנה מסויימת

אם אתה אומר שבזמן האחרון זה החמיר תבדוק איזה תוכנה התקנת ותנסה להסיר אותה ולא להשתמש בה

פורסם
  • מחבר

זה לא משהו ספציפי זה קורה לי בכמה מצבים,

שאני מפעיל את האימיול\יוטורנט

שאני משאיר את המחשב דלוק במשך הלילה לפעמים זה קורה

במשחקים מסוימים אפילו עם דרישות ממש פשוטות

פורסם

דבר ראשון, תריץ בדיקה של הזכרון של המחשב עם MemTest86.

שים לב, ישנה גירסא שניתן להעלות ממנה את המחשב (bootable) ויש גירסא שעובדת דרך וינדוס.

בכל מקרה, תעשה באמצעות הגירסא שהמחשב עולה ממנה (bootable) שכן היא יותר אמינה.

אם זה ימצא שגיאות (תן לזה לרוץ לפחות איטרציה שלמה אחת, עדיף אפילו שתיים), אז הבעיה

היא בזכרון (או בלוח אם). אם יש כמה סטיקים אתה יכול לבדוק כל פעם אחד אחר (כנ"ל לגבי הסלוטים בלוח אם)

עד שתמצא את הסטיק (או הסלוט, אם כי נדיר שזה הסלוט בלוח אם ולא הסטיק זכרון) הבעייתי (או בעיתיים).

אם זה לא ימצא שגיאות, יכול מאוד להיות שזאת בעיה של דרייברים, אז תנסה לעדכן דרייברים לכל הרכיבים במערכת.

אם עשית את מה שכתבתי למעלה ועדיין לא מצאת את הבעיה / לא נפתרה, אז נראה איך ממשיכים.

פורסם
  • מחבר

אוקי הורדתי את התוכנה שאמרת, חילצתי את הקובץ הראשון ואז נפתח עוד קובץ, חילצתי גם אותו ונפתחה תיקיה נכנסתי ל-ISOLINUX

לחצתי על BOOT וזה כתב לי קובץ זה אינו תקף לשימוש הבא: קטלוג אבטחה.

בכל מקרה אם זה לא מה שהייתי אמור לעשות אני לא רואה עוד אפשרויות להפעיל את התוכנה אז תעדכן אותי, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים