עבור לתוכן

לגבי שרת גוסט

Featured Replies

פורסם

שלום לכם!

אנחנו מנסים לבנות שרת גוסט דרך server 2003 וכדי שהוא יוכל לעבוד אני צריכה להוריד PXE.

חיפשתי בכל מקום באינטרנט ולא מצאתי כלום. יש מישהו שיכול לעזור לי בעיניין?

תודה!

פורסם

מה זה לעזאזל להוריד PXE? :nixweiss:

את בכלל יודעת מה זה PXE?

בשביל שרת שיעשה multicast clone/deployment לא צריך בכלל שום מוצרים עקומים של סימנטק כאשר יש פתרונות מדהימים כמו Clonezilla.

פורסם
  • מחבר

אז לא צריך להוריד את הPXE?

מה אפשר לעשות במקום?[br]פורסם בתאריך: 27.06.2010 בשעה 20:30:00

אני רוצה להקים שרת גוסט שיעלה מהרשת שיעשה boot למחשב אני חייבת תוכנות מיוחדות בשביל זה
פורסם

אני חוזר שוב, תקראי קודם טוב מה PXE לפני שאת רושמת משהו כזה.

הסברתי לך כבר שיש פתרון הרבה יותר טוב ושלא עולה כסף בשם Clonezilla.

פורסם
  • מחבר

הclonezilla גם מבצע boot מהרשת? כי מה שאנחנו צריכים זה לחבר מחשב לרשת ושיעלה בDHCP וישפוך IMAGE.

אם כן תוכל להסביר לנו קצת יותר על התוכנה הזו? זה ממש יעזור לנו. תודה

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה. אבל יש לי כמה שאלות:

1. זה מתאים גם לווינדוס 2003?

2. כשאני שופכת IMAGE למחשב מסויים מהשרת שאנחנו מכינים, גם תוכנות יהיו שם או רק דרייברים ומחשב חדש.

אני יסביר לך: היה לנו שרת גוסט ובו היו דגמים של כל המחשבים שיש לנו, וכל פעם שהגיע מחשב חדש פשוט שפכנו אליו IMAGE והיו בתוכו כל התוכנות כבר מוכנות לשימוש. השאלה אם במה שאתה מציע גם יש את זה.

3. הבנתי שדיברתי קצת שטויות עם הPXE אז אתה יכול להסביר לי למה? מה זה אומר בדיוק?

וממש תודה על העזרה!

פורסם

1. זה עובד על לינוקס. מומלץ על הפצת CentOS וכמובן שזה לא אומר שאי אפשרות לעבוד עם תחנות שמריצות חלונות ומערכת קבצים NTFS יחד עם כל זה.

2. אימאג' זה אימאג' כמו שהוא. האימאג' מכיל עותק אחד לאחד של המחיצה הלוגית ויכול לכלול גם meta data וטבלאות MBR בין היתר.

3. PXE הוא כמו סטנטרט חומרתי בשורשו בגלל לכתוב "להוריד PXE" זה כמו לכתוב "להוריד ACPI".

מדובר על סטנדט חומרתי של boot מתוך כרטיס הרשת. את יכולה לקרוא עוד על הטכנולוגיה והיכולות שלה פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים