עבור לתוכן

בעיה בזיהוי רשת בwin7

Featured Replies

פורסם

יש לי שני מחשבים אחד נייח ואחד נייד בשניהם יש win 7 הגדרתי לפי המדריך http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm אבל עדין לא מצליח להתחבר לרשת הביתית.

ניסית גם את פותר הבעיות של win ללא תוצאות.6

כמה פרטים

המחשב הנייד מחובר למחשב באופן אלחוטי ובמפת הרשת במחשב הנייד הוא מזה את הרשת כולל המחשב הנייח וליהפך.

השאלה שלי היא למה הוא לא מצליח לזהות את הרשת הביתית?

פורסם
  • מחבר

לא מזהה את הרשת אומר שאין כלום למרות שהכול מוגדר כמו במדריך ובמפת הרשת בין המחשבים יש זיהוי חשוב להגיד שניסית גם להשבית את הפירואלים בשני המחשבים אך גם פעולה זאת גם לא תרמה לזיהוי הרשת

פורסם

אני עדיין לא מצליח להבין באיזה בעיה נתקלת בדיוק.

מה מתרחש כאשר אתה רוצה לראות משאבים משותפים של מחשב מרוחק או לגשת לאחד מהם?

פורסם
  • מחבר

במחשב הנייח הגדרתי את השיתוף הכול כולל שיתוף כוננים במחשב הנייד אני מנסה לגשת לקבוצות ביתיות הוא אומר לי שלא זמינים קבוצות ביתיות

במחשב הנייח במרכז הרשת והשיתוף תחת קובצה ביתית יש שיתוף ובמחשב הנייח אין את האפשרות הזאת האם כאן טמונה הבעיה?

פורסם

עזוב אותך מקבוצות.

אם אתה מקיש את כתובת הUNC של המחשב מה אתה מקבל?

פורסם
  • מחבר

כלום בסופו של דבר פותח לי את אקספלור והודעה לא ניתן להציג דף זה.

במחשב הנייח במרכז הרשת והשיתוף תחת קובצה ביתית יש שיתוף ובמחשב הנייח אין את האפשרות הזאת האם כאן טמונה הבעיה?

(למה הקמת רשת ב7 כל כך מסובכת למה לא כמו xp !!!!)

פורסם
  • מחבר

מצטער על הקפצה לא היית זמין.

בכתיבת כתובת המחשב הנייח מהנייד בשורת המחשב שלי הוא רושם שלא קיים לאחר מכן הוא פותח אוטומטית את אקספלור 8 עם הכתובת שהקשתי ורושם גם שם לא ניתן להציג דף זה ומציע תוצאות חיפוש.

פורסם

הזוי ביותר.

מה הפלט של nbtstat -n?

בלי NetBIOS over TCP/IP לא תוכל להגיע למחשבים לפי השם שלהם.

פורסם
  • מחבר

הבעיה נתפרה.

הבעיה הייתה ששני המחשבים היו באותו השם לאחר שעשיתי שינוי לשם המחשב הצלחתי להתחבר ולרשת הביתית.

תודה לכל מי שעזר ולדעתי צריך להוסיף את ההערה הזאת למדריך http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm

פורסם

הוספתי למדריך הערה בעניין.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים